Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért tették el láb alól...

Miért tették el láb alól Kennedyt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
"The conclusion of the Warren Report that President Kennedy was killed by a lone assassin is a fairy tale." - Jim Garrison
2012. máj. 25. 22:54
 42/67 anonim ***** válasza:
Szerintem Haggard orvosi eset, rögeszmés. Kár vele vitatkozni, de ezt már megírtam egy párszor. Don't feed the troll!
2012. máj. 25. 23:11
 43/67 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy rögeszmés vagyok? Zapruder-film megtekintése után elhiszed a hivatalos magyarázatot? Ha hátulról lőtték le az elnököt, miért dőlt hátra?
2012. máj. 26. 00:10
 44/67 anonim ***** válasza:

00:10

Hidd el, az a jobbik lehetőség, hogy rögeszmés vagy.

2012. máj. 26. 00:30
 45/67 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy el tudsz mindennek mondani, de a kérdéseimre nem tudsz válaszolni (pl. miért dől hátra az elnök, vagy hogy mi okozta szerinted a toroksebet) ...
2012. máj. 26. 00:34
 46/67 anonim ***** válasza:

"mi okozta szerinted a toroksebet"

Javaslom a google-t. A google egy remek eszköz, a segítségével megtalálhatod, hogy a témáról nálad 100x többet tudó amerikai történészek hogyan vélekednek erről.

Ha viszont úgy érzed, hogy te jobban értesz a témához, mint ők, akkor írj erről egy cikket és küldd be mondjuk az American Historical Reviewnak.

Ha ennyire tudod az Igazságot, akkor ne engem győzködj, hanem vegyél részt az amerikai történészek vitáiban. Az amerikai tévében oszd az észt, ne itt.

2012. máj. 26. 01:23
 47/67 anonim ***** válasza:

54-es, te hazudsz vagy szövegértési problémáid vannak. Vagy szórakozol. Az NSAM 263 egyértelműen leírja, hogy JFK elkezdte a kivonulást Vietnamból. Első lépésben 1000 katonát akart kivonni.

"Torokseb"

Hivatalos magyarázat szerint az a golyó csinálta, mely a háton, lefele (!!!) ment be.

A Parkland kórház orvosai szerint meg előlről jött a toroksebet okozó lövés.

Nem tudom miért, de nekem erőltetettnek tűnik a hivatalos magyarázat. Meg ostobának is. Józan ész szerint elölről adták le a toroksebet okozó lövést.

2012. máj. 27. 21:13
 48/67 anonim ***** válasza:

21:13

Ha elolvasnád az NSAM263-at, lehet, hogy értelmesebben tudnál csevegni a tartalmáról.

2012. máj. 27. 23:18
 49/67 anonim ***** válasza:
Mire jó az, hogy játszod a hülyét?
2012. máj. 27. 23:21
 50/67 anonim ***** válasza:

23:21

Megtetszett a stílusom, és most majmolsz? Lefordítsam neked az NSAM-ot, hogy ne halj meg hülyén?

2012. máj. 27. 23:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!