Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért tették el láb alól...

Miért tették el láb alól Kennedyt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 07:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:

Miért kellett meghalnia Kennedy elnöknek? (1. rész)

[link]

Miért kellett meghalnia Kennedy elnöknek? (2. rész)

[link]

2012. máj. 15. 09:15
 12/67 anonim ***** válasza:

...és bankja:

[link]

2012. máj. 15. 09:21
 13/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Én i úgy gondolom, nagyon útjában állt valaki(k)nek.
2012. máj. 15. 09:38
 14/67 anonim ***** válasza:
0%

Ki az a hülye, aki szerint A Federal Reserve System nem létezik? :D (az informális rövidítés a Fed, nem csupa nagybetű, hiszen nem betűszó)

De amúgy egy apró titok: wikipédiával nem "illik" alátámasztani semmit, ugyanis az nem feltétlenül pontos.

2012. máj. 15. 12:40
 15/67 anonim ***** válasza:
92%

"Merthogy a FED a mai napig a Rotsild család bírtokolja"

Rothschild lesz az nem ?

2012. máj. 15. 15:00
 16/67 anonim ***** válasza:
22%
Nahát, én azt hittem, a fedet a vogonok birtokolják.
2012. máj. 15. 15:59
 17/67 anonim ***** válasza:
36%
kinyírták a sátánimádó szabadkőművesek
2012. máj. 15. 16:53
 18/67 anonim ***** válasza:
12%
Szomorú, hogy ide jutottunk: a gyk politika rovatában már csak trollok, eszelősök, szélsőjobbosok és összeesküvéselmélet-gyártók maradtak. Azt hiszem, most már kár lenne tovább zavarnom a köreiket.
2012. máj. 15. 17:24
 19/67 anonim ***** válasza:

"A miértre egyszerű a válasz: Kennedy nyitott a szovjetek felé,és sokat tett a hidegháború enyhítéséért."

Vajon a kubai rakétaválság vagy a Disznó-öbölbeli partraszállás, esetleg a berlini beszéd, vagy a vietnami háború elkezdése volt a nyitása a szovjetek felé? Kennedy idején volt az egyik legfeszültebb a kelet-nyugati viszony.

Nyilván csak véletlen, hogy egy kommunista lőtte le, aki korábban éveket élt a SZU-ban.

2012. máj. 18. 07:07
 20/67 anonim ***** válasza:
38%

17:24

"Szomorú, hogy ide jutottunk: a gyk politika rovatában már csak trollok, eszelősök, szélsőjobbosok és összeesküvéselmélet-gyártók maradtak."

Minden moderálatlan fórumnál bekövetkezik ez.

(A gyk-nál a moderáció kb. arra korlátozódik, hogy ha valaki túlságosan megsérti a kommunistákat vagy a nácikat, akkor kimoderálják - normális helyeken a komcsikat és nácikat szokás kimoderálni)

2012. máj. 18. 07:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!