Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahoz, hogy nagy...

Mit szóltok ahoz, hogy nagy valószínűséggel szélsőjobboldali kormány lesz Ausztriában?

Figyelt kérdés

Mostmár nagyon valószínűvé vált, hogy Ausztriában az FPÖ fog hatalomra jutni.

Beleástam magam a témába, mert érdekel a politika, pláne mivel meleg vagyok.

Eddig ugyebár elterjedt nézet volt itt Magyarországon, hogy Ausztriában jobb az LGBT emberek helyzete, mert ugye ott sokkal több jogot biztosítottak ezen emberek számára, és mert az osztrák nép összességében azért elfogadóbb.

Szóval utána olvastam, és eddig úgy néz ki, hogy az FPÖ elég rendesen ellene van az LGBTQ-nak.

Konkrétan ki lett mondva, hogy szerintük a transzneműek "betegek" és törvénybe fogják foglalni, hogy csak két nem létezik és pont.

Gondolom ezek után illegálissá fogják tenni a nemváltás lehetőségét.(Úgy, mint itthon a Fidesz 2021-ben.)

Az FPÖ ellenzi az egyenlő házasságot is, amit 2019-ben vezettek be Ausztriában.

Nem lehetetlen, hogy ezt is "betiltják" majd.

Nos Sorstársaim, mit gondoltok erről?

(Homofóbok kérlek kíméljenek! Ha amúgy is ennyire utáltok minket, akkor ne is pazaroljátok el ránk a drága időtöket azzal, hogy sértő megjegyzéseket írogattok ide.

Köszönöm szépen!)

ma 07:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
34%

"A szélsőjobboldali politika beszél rólunk, folyamatosan és foglalkozik velünk"

Fordítva. Mentálisan beteg emberek produkálják magukat folyamatosan, politikát csinálnak abból, hogy ők másnak képzelik magukat mint amik, és elvárják hogy az egész világ a tévképzeteikre bólogasson... értelmes, normális embereket pedig egyből szélsőjobbosnak titulálnak, csak mert erre reagálnak.

ma 09:31
 22/47 anonim ***** válasza:
47%
21, ha meg akarod valakinek az életét határozni és bele akarsz szólni, mégis, mit vársz?
ma 09:33
 23/47 anonim válasza:
45%

13 "Az, hogy a 21. században a szabad világ ott tart, hogy meg akarják határozni mások életét, az azok számára szégyen, akik ennyire demagógok."

Az LMBTQ-sok akarják mások életét meghatározni. Ha nem nőnek nevezi a srácot a tanár kirúgják. Nem egy eset....

Az hogy otthon Napoleonnak nevezed magad és női parókával tangában jársz kirúzsozva a te dolgod, de ne erőltesd másokra az embebajod.

ma 09:35
 24/47 anonim ***** válasza:
47%

23, nem neveztem magam Napóleonnak és kérlek szépen ne nevezz Napóleonnak, mert nem vagyok Napóleon.

Leirtam korábban, hogy ezt nem fogod tudni törvénnyel elvenni. Az ember szexualitása a sajátja, nem fogod tudni betiltani, bármennyire is szidsz érte.

ma 09:38
 25/47 anonim ***** válasza:

"Leirtam korábban, hogy ezt nem fogod tudni törvénnyel elvenni. Az ember szexualitása a sajátja, nem fogod tudni betiltani, bármennyire is szidsz érte."

Nem szexualitásról volt szó még mindig, hanem a kitalált nemekről.

ma 09:40
 26/47 anonim válasza:
45%

A másokra való ráerőltetést tiltják be. Nem kötelező cinkosságot vállalni az elmebajjal ezek után. Otthon öltözhetsz anyukádnak nyugi. Amíg a négy fal közt marad nem baj

"nem neveztem magam Napóleonnak és kérlek szépen ne nevezz Napóleonnak, mert nem vagyok Napóleon."

Még az is jobb lenne -.-

ma 09:42
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

25, a kitalált nemet sem fogod tudni elvenni attól az embertől, akit kitalált neműnek tartasz.

Nem tudod törvénnyel szabályozni azt, hogy ki mit gondol magáról és minek tartja önmagát.

ma 09:42
 28/47 anonim válasza:
39%

"akit kitalált neműnek tartasz"

Az a baj, hogy ezt ő találja ki m agának -.-

ma 09:44
 29/47 anonim ***** válasza:
47%

26, nem, Napóleon egy tömeggyilkos volt. Nem egy darab személynek tartom magam. Nem gondolom magam Paris Hiltonnak, vagy Chernek. Nem gondolom azt, hogy én egy adott személy vagyok.

Én azt érzem, nagyjából a tudatom óta, hogy rossz testbe születtem.

És teljesen mindegy, hogy ti mit gondoltok rólam, nem fogjátok tudni tőlem ezt az érzést elvenni, mint, ahogy eddig senkinek sem sikerült.

És, mielőtt leirod, mégegyszer megerősitem, hogy 4 mentális egészség progamot csináltam végig, ahol mentális vizsgálatok tucatjait ellenőrizték rajtam és mindegyik szerint egészséges vagyok.

Nem képzelem magam semminek, de az érzés, amit érzek, az enyém.

ma 09:45
 30/47 anonim ***** válasza:

28, és, ha te azon pörögsz egyfolytában, hogy más ember, mit gondol saját magáról, akkor ki is a mentálisan problémás?

Nincs saját életed?

ma 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!