Mit szóltok ahoz, hogy nagy valószínűséggel szélsőjobboldali kormány lesz Ausztriában?
Mostmár nagyon valószínűvé vált, hogy Ausztriában az FPÖ fog hatalomra jutni.
Beleástam magam a témába, mert érdekel a politika, pláne mivel meleg vagyok.
Eddig ugyebár elterjedt nézet volt itt Magyarországon, hogy Ausztriában jobb az LGBT emberek helyzete, mert ugye ott sokkal több jogot biztosítottak ezen emberek számára, és mert az osztrák nép összességében azért elfogadóbb.
Szóval utána olvastam, és eddig úgy néz ki, hogy az FPÖ elég rendesen ellene van az LGBTQ-nak.
Konkrétan ki lett mondva, hogy szerintük a transzneműek "betegek" és törvénybe fogják foglalni, hogy csak két nem létezik és pont.
Gondolom ezek után illegálissá fogják tenni a nemváltás lehetőségét.(Úgy, mint itthon a Fidesz 2021-ben.)
Az FPÖ ellenzi az egyenlő házasságot is, amit 2019-ben vezettek be Ausztriában.
Nem lehetetlen, hogy ezt is "betiltják" majd.
Nos Sorstársaim, mit gondoltok erről?
(Homofóbok kérlek kíméljenek! Ha amúgy is ennyire utáltok minket, akkor ne is pazaroljátok el ránk a drága időtöket azzal, hogy sértő megjegyzéseket írogattok ide.
Köszönöm szépen!)
Nos, ki szerint nem meleg írta a kérdést? :DDD
Egyébként nem reális, hogy kormányt alakítsanak. Szerintem kormányválság lesz és ennyi.
"Egyébként meg tény, hogy összesen két nem létezik, és aki más neműnek képzeli magát, mint amilyen, az elmebeteg."
Ellenkezőleg amúgy. Az a tény, hogy nem két biológiai nem van. Ugye XX és XY kromoszómájú ember létezne csak, ha igazad lenne, viszont tudjuk, tudományos munkák bizonyították, hogy ettől eltérő esetek is vannak.
"Ugye XX és XY kromoszómájú ember létezne csak, ha igazad lenne, viszont tudjuk, tudományos munkák bizonyították, hogy ettől eltérő esetek is vannak."
Te is tudod, hogy az LMBTQP nem ezekkel foglalkozik, hanem a kitalált nemekkel.
Nagyon helyes. Trump Mester nyert. Lassan rendbe teszi a vilagot!
Ket nem letezik. Aki szerint nem annak a csillamponi is letezik. Ergo akinek a csillamponi is letezik az nem normalis. Peace <3
"Te is tudod, hogy az LMBTQP nem ezekkel foglalkozik, hanem a kitalált nemekkel."
De az lmbtq sosem beszélt több biológiai nemről. Te kezdtél el ezekről beszélni egyedül.
Az lmbtq és egyébként az összes tudományterület is, különbséget tesz biológiai és társadalmi nem között. Ezért is ilyen elcseszett nyelv a magyar, mert mindkettő "nem"-re lett fordítva. Miközben pl angolban a kettőnek nincs köze egymáshoz (sex és gender pl).
A társadalmi nemed pedig viselkedési minták alapján, preferenciák alapján jön létre és nem születésből adódóan.
Hoyg értsd ez mit jelent. Tradicionálisan a takarítást a nő végezte, így amikor te otthon férfiként takarítasz, akkor a társadalmi szerepeket tekintve női szerepkörben mozogtál.
Nagyon banális példa, de sosem ástam bele magam a különböző társadalmi nemek interpretációjába, ahogy egyébként te se, de láthatóan így is végtelenül nagyobb tudásom van.
Én férfiként élek és férfiként is fogom leélni az életemet, nem képzelem magam nőnek, mentálisan egészséges vagyok, mivel több munkahelyem is követelt ilyen vizsgálatokat, akik figyelnek az alkalmazottjaikra, ezt orvos is megerősitette. De ettől függetlenül, én gyerekkorom óta, tudom és érzem, hogy rossz testbe születtem és nőként kellene éljek. Nem tettem érte lépéseket és 40+osként, már nem is hiszem, hogy valaha is megfog ez történni, de az érzés az bennem van. Ezt nem tudja egyetlen egy politikus sem, vagy törvény sem elvenni tőlem. Nem fogom máshogy érezni, akármit is gondolsz rólam, akárhogy is szidsz engem. Az ember szexualitását nem lehet törvénnyel elnyomni, ez nem fog működni és soha, sehol nem működött. Én bőven a Netflix előtt éreztem már ezt, és még soha, senki sem mondta ki, hogy Woke vagy LMBTQ már akkor megvolt bennem, pedig abba az országba, ahová én születtem, ez még tabu téma is volt.
Nincs az a politikus, aki ezt be tudná szűntetni.
"Konkrétan ki lett mondva, hogy szerintük a transzneműek "betegek" és törvénybe fogják foglalni, hogy csak két nem létezik és pont."
Mint ahogy ez volt évmilliókig egészen 2015-ig -.-
Most is két nem van. Álatalános iskolai biológia
A transzneműség betegség volt egészen 2015-ig, amikor valami világraszóló felfedezés révén szüntettek meg a betegséget😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!