Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt rajtam kívül, akit kamaszként, annak ellenére hogy melegnek érezte magát, vonzották a szélsőjobboldali eszmék?
Vannak dolgok, amik a mai világban szélsőjobboldalinak számítanak, pedig csak józan gondolkodás. Már ezért a kijelentésemért is le leszek pontozva.
Konkrétan milyen eszmékről van szó?
Én ugyan biszex vagyok (bár kb. 85-90 %-ban a b.zi oldalra húzok -most már), de fiatalon és most is szélsőjobboldalinak tartottam/tartom magam.
De! Ahogy fentebb is rávilágított egy hozzászóló: Mi számít annak?! Én hazafi vagyok, vannak nem kevés "szélsőséges" gondolataim is, de ezek jó része pl. 150-200 éve még teljesen természetes, és magától értetődők voltak, senki nem tartotta "szélsőségesnek".
A mai "polkorrekt újbeszéd", gyakorlatilag a szabad akarat cenzúrája (mindent szabad és mindent gondolhatsz/tehetsz, amit ENGEDÜNK!). De ettől még nem feltétlenül szélsőséges a "józan paraszti ész" számára. :)
#4 Vannak dolgok, amik a mai világban szélsőjobboldalinak számítanak, pedig csak józan gondolkodás.
Mondasz pèldàt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!