Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is volt rajtam kívül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt rajtam kívül, akit kamaszként, annak ellenére hogy melegnek érezte magát, vonzották a szélsőjobboldali eszmék?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 10:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#8 A szèlsőjobboldal betiltanà a prideot. Az hogy nem a szabadsàg ès a vèlemènyalkotàs korlàtozàsa?
2023. márc. 30. 23:59
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem. Mindig undorodtam ettől, de még a konzervativizmustól is. Ma már teljesen életszerűtlen, idejét múlt, torz ideológiák. Ráadásul gyereknek nézik az embereket, meg szeretnék mondnai, miről mit gondolj. Csak fekete-fehér létezik bennük.

Mióta politikai öntudatom van, liberális-szociáldemokrata vagyok.

2023. márc. 31. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, nekem van jópár meleg ismerősöm és egyébként meg a mai értékrend szerint nácik, mert utálják a cigányokat.

Őszintén, ki akar egy cigányfaluba költözni? 😂😂😂

2023. márc. 31. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

A 8. válaszoló vagyok.

Belemehetünk a politikai-ideológiai kérdésekbe (részletekbe menően is), de a kérdés alapvetően nem erre vonatkozott. Ha a KÉRDEZŐT is érdekli ebbéli véleményem, akkor szívesen kifejtem, de számomra unalmas, hogy a feltett kérdésektől rendszeresen eltérnek, és az asztaltól, amin enni szoktam kilyukadunk a 135.000 évvel ezelőtti marsi civilizációig. (A gyengébbek kedvéért ez csak egy légből kapott példa volt.)

Maradjunk csak a tárgynál, ha csak a kérdezőt nem érdekli jobban. Vagy lehet kérni privátot..

2023. márc. 31. 10:56
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

#14 Neked mi bajod van? Nem lehet neked feltenni egy kérdést? Elég gáz ez a nagyképű passzív-agresszív áldozati pózolás.

De mondjuk nem lep meg, hogy nem bírtál normálisan válaszolni, egy normálisan feltett kérdésre. Sok szélsőjobboldalival próbáltam már beszélgetni.

2023. márc. 31. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

15-ös.

Talán értelmezned kellene tudni...

2023. márc. 31. 12:07
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

"Ráadásul gyereknek nézik az embereket, meg szeretnék mondnai, miről mit gondolj."

Nem akarok politikai vitát indítani, mert ez nem az a hely, de ez a kijelentés a modernkori liberalizmusra sokkal inkább jellemző, mint a konzervativizmusra.

2023. márc. 31. 12:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 Jòl èrtelmeztem, hogy a pillangókisasszony tartòzkodik.
2023. márc. 31. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Privátban is megtárgyalhatjuk, ha elég bátor lennél hozzá...
2023. márc. 31. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!