Egyetértesz vele, hogy a megtamadott Ukrajnának joga van védekeznie a tamadó oroszokkal szemben, akár orosz területen is?
Igen javítom.
Viszonyításképpen a Cár-bomba 50 megatonnás, azaz 100-szor erősebb mint amire vonatkozik a megállapítás.
A lényegen nem változtat, ha Oroszország elindítja a rakétáit, USA és Európa populációjának jelentős részét elpusztítaná.
Az emberi civilizáció fennmaradása kérdésessé válna.
"ha Oroszország elindítja a rakétáit, USA és Európa populációjának jelentős részét elpusztítaná."
És a saját populációjának 85%-át is.
"Az emberi civilizáció fennmaradása kérdésessé válna"
Nem vállna kétségessé, a 8 milliár ma élő ember nagyobb része túlélné.
"Nem vállna kétségessé, a 8 milliár ma élő ember nagyobb része túlélné."
Természeti és ökológiai katasztrófa miatt ez kérdéses, ezért még mindig a legjobb opció ezt elkerülni.
A válaszom erre vonatkozott:
"Ez simán hazugság. Nyugaton már létezik a technológia, ami képes megfogni az atomrakéta támadást."
Kicsit jobban kifejtettem, de a rövid válasz, hogy nincs, nem létezik olyan technológia nyugaton amivel ki lehetne védeni az orosz atomtámadást.
"Én értem, hogy ez szerinted így van, csak a valóság teljesen más."
Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor ne netezz, mert az kifejezetten szánalmas, hogy inkább hazudsz arról, hogy mit állítok csak ne kelljen beismerned, hogy tévedtél.
"Ha ennyire nem vagy képbe a haditechnikával és a működési folyamatokkal, akkor javaslom első körbe használd a chatgpt."
Valószínűleg azért mondasz f*szságokat, mert te csak onnan tájékozódtál. Ellenben az biztos hülye, aki olyan cégnél dolgozik, ami a defense szektorban benne és rálát arra is, amiről nem volt press release.
"Ezzel amit csinálsz, saját magadat járatod le folyamatosan."
Mármint azzal, hogy tisztában vagyok a valósággal, miközben te egy köztudottan hazudozó AI-ra hivatkozol folyamatosan? :DD
Jah, én vagyok a hülye. :DDD
" és a légvédelem hatékonyan működnet 2087 atomrakéta tudna becsapódni."
És ha ma létező, használt technológiákkal számolunk, akkor ennek a negyede csapódik be LEGROSSZABB esetben.
Az oroszoknak becslések szerint olyan 5500 nukleáris robbanó fejük van, ebbe persze benne van a retired is. Legrosszabb esetben is egy 90%-os elfogási rátát tudnak hozni a nyugati eszközök, ami 550 találod jelentene. De ennél valószínűleg egy real-life szcenárióban többet megfognának.
"USA és Európa populációjának jelentős részét elpusztítaná."
És a valós számokat nézve, nem. Ez nem történne meg.
"Ha ezt nem tudod megcáfolni, csak úgy hogy hát én tudom hogy mindet kivédenénk, akkor le is zárnám ezt a vitát veled."
Nincs mit megcáfolni. Te egy AI-ra hivatkozol, ami köztudottan nem mind igazat.
Én meg arra hivatkozom, hogy melóban látom, hogy mi a jelenlegi helyzet a NATO-n belül.
"Epicentrum 5-6 km-es körzetében: mindent elpusztítana (teljes városi pusztulás)."
Igen, stratégiai pontokon kell megállítani a támadást. Ahol pedig lehet, ott evakuálni, mert egyszerűbb.
"A lényegen nem változtat, ha Oroszország elindítja a rakétáit, USA és Európa populációjának jelentős részét elpusztítaná."
Valószínűleg pont, hogy nem. Nyilván számít persze, hogy mit ér találat, illetve mit céloznak, de nem sok esély van, hogy a jelentős része elpusztul a lakosságnak.
"Kicsit jobban kifejtettem, de a rövid válasz, hogy nincs, nem létezik olyan technológia nyugaton amivel ki lehetne védeni az orosz atomtámadást."
Egyetértek, mivel a chatGPT azt mondta. Ha azt mondja, hogy lapos a Föld, akkor az is úgy van. :DDD
Mik azok a Nyugati eszközök, amik 90 %-os elfogási rátát hoznak ?
A Patriot ?
A Patriot az harcászati rakéták ellen lett fejlesztve, nem pedig MRBM / IRBM / ICBM ellen, és a MIRV-ek ellen. És a harcászati rakéták mind a mai napig nagy gondot okoznak a Patriotnak.
A RIM–161 SM–3-ből is 10 - 12 kell, hogy egyetlen orosz ICBM-et elfogjon, a MIRV-ek miatt.
A GMD az mennyire alkalmas a MIRV-ek ellen ?
És milyen opció van még ?
" nincs meg az a tudásuk, ami ehhez kell. "
Konsztantyin Ciolkovszkij, és Szergej Koroljov nevei mondanak valamit ?
És az R-36-ost, és az azutániakat kik tervezték ?
" Ebben Amerika, illetve valamennyire Kína vezet. Oroszország nem igazán van ott. "
Kínában 40 évig volt polgárháború, utána meg Maó gyakorolt rémuralmat. Erre meg a kínaiak lesznek az utolsókból az elsők ? :)
"Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor ne netezz, mert az kifejezetten szánalmas, hogy inkább hazudsz arról, hogy mit állítok csak ne kelljen beismerned, hogy tévedtél."
Dehát te mondasz olyan szintű butaságokat, hogy azt feltételezem egy gyerekkel beszélgetek. Lehet, hogy igazam van?
"Valószínűleg azért mondasz f*szságokat, mert te csak onnan tájékozódtál."
Nem csak onnan tájékozódok, az csak ötletet ad hogy minek nézzek utána.
Én ezeknek utánanéztem szakmai portálokon.
"Ellenben az biztos hülye, aki olyan cégnél dolgozik, ami a defense szektorban benne és rálát arra is, amiről nem volt press release."
Szerintem te elvesztél a call of duty világába és összekevered a valóságot a játékkal.
"Mármint azzal, hogy tisztában vagyok a valósággal, miközben te egy köztudottan hazudozó AI-ra hivatkozol folyamatosan? :DD"
"Jah, én vagyok a hülye. :DDD"
Az AI tévedhet, de a legtöbb infót netről szedi, aminek én is utánanéztem és leellenőriztem. Ami volt tévedés benne, azt javítottam.
Te találtál még benne hibát, akkor oszd meg velünk, de konkrétan forrással alátámasztva.
"És ha ma létező, használt technológiákkal számolunk, akkor ennek a negyede csapódik be LEGROSSZABB esetben."
Honnan van az infó?
"Az oroszoknak becslések szerint olyan 5500 nukleáris robbanó fejük van, ebbe persze benne van a retired is. Legrosszabb esetben is egy 90%-os elfogási rátát tudnak hozni a nyugati eszközök, ami 550 találod jelentene. De ennél valószínűleg egy real-life szcenárióban többet megfognának."
Honnan van az infó a 90%!-os elfogási rátáról? :D
"Én meg arra hivatkozom, hogy melóban látom, hogy mi a jelenlegi helyzet a NATO-n belül."
Na és mi a helyzet a NATO-n belül? :D :D :D
Épül a halálcsillag, vagy már készen van? :D
"Mik azok a Nyugati eszközök, amik 90 %-os elfogási rátát hoznak ?"
Már leírtam erre a válaszom.
"Konsztantyin Ciolkovszkij, és Szergej Koroljov nevei mondanak valamit ?"
Huhh, jó hogy nem az ókorból hoztál példákat. :DD
Magyarázd el, hogy miért nem tudnak akkor már átlagos technológiai háttérrel rendelkező tankokat se gyártani időre? Miért csúsznak folyamatosan?
Ahhoz, hogy az oroszok kiépítsék azt, ami ehhez kell, mert itt nem csak emberekről van szó, hanem más, ahhoz szükséges gyártósorokról, technológiákról, kb. 10 év kellene, ha ma rá állnának és minden pénzük meg lenne.
"Dehát te mondasz olyan szintű butaságokat, hogy azt feltételezem egy gyerekkel beszélgetek."
Azért mert ostoba vagy, még nem lesz valami butaság. Egy 10 éves se fogja megérteni, hogy hogy működik egy belső égésű motor, de ettől még működni fog.
Láthatóan nem vagyunk azonos szellemi szinten és ezért beszélsz marhaságokat.
"Nem csak onnan tájékozódok, az csak ötletet ad hogy minek nézzek utána"
Amit az internet alapján ad, ahol egy halom hülyeség. Majd pedig utánanézel ugyanazon az interneten, ahol egy halom hülyeség van és mindenféle ténylegesen háttérismeret nélkül azt képzeled, hogy te meg tudod ítélni, hogy mi hiteles és mi nem.
Nem, ez nincs így, azért tanultak emberek egyes területeket évtizedekig, mert kell ilyen szintű tudás, tapasztalat.
"Szerintem te elvesztél a call of duty világába és összekevered a valóságot a játékkal."
Inkább te, ezért kérdezgetsz az AI-t olyan dolgokról, amihez se ő, se te nem értesz.
"Az AI tévedhet, de a legtöbb infót netről szedi, aminek én is utánanéztem és leellenőriztem."
Viszont a leellenőrzést csak az képes hitelesen megtenni, aki ért hozzá. Te nem értesz hozzá ,ezért kérdezted meg az AI-t. Ha értenél hozzá, akkor meg se kellett volna kérdezned.
Akármennyire utána tudsz nézni egy kijelentésnek, a forrást nem fogod tudni megítélni, mert nem a szakterületed és pont ezért veszélyes úgy használni az AI-t ahogy teszed és pont ezért csinálsz magadból közben hülyét.
"Te találtál még benne hibát, akkor oszd meg velünk, de konkrétan forrással alátámasztva."
Azt nehéz felfogni, hogy kib*sznak az állásomból, ha nem nyilvános információt osztok meg? Te tényleg ilyen idióta vagy?
Tisztán és világosan leírtam, hogy cégen keresztül rálátok erre a szektorra olyan esetekben is, amik nem publikusak, ezért írom, amit írok.
"Honnan van az infó?"
Rálátok a szektorra. Nekünk integrálódni kell ezekkel a technológiákkal.
Viszont ettől még nem oszthatom meg azt, ami nem publikus és pont a hadseregek azok, amik nem teljesen transzparensek, amikor technológiákról van szó.
" Már leírtam erre a válaszom "
Nem neveztél meg konkrét fegyverrendszereket, hanem csak általánosságokkal meg PR-al dobálózol.
Máshogy kérdezem.
A jelenleg rendelkezésre álló Patriot - SM-3 - THAAD - GMD rendszerek mire valók ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!