Ha az USA támad meg egy idegen országot, miért nincsenek annyira felháborodva az emberek, mint Oroszország esetében?
"Érdekes, hogy Janukovicsot az ukrán emberek buktatták meg, itthon meg a Fideszt valamiért nem lehet megbuktatni :D"
Mi a közös bennük? Ezzel most elismerted, hogy a fidesz egy orosz-bérenc banda? :D
hipnó az elszabadult ukrán propagandista. azért óriási röhej hogy nálad pl a kiszivárogtatott telefonbeszélgetések is "orosz propaganda", elképesztő vagy.
vagy megint úgy vagy ezzel is, mint amikor váltig azt állítottad hogy az oroszok önrobbantották a kercsi hidat, aztán belinkeltem kuleba videotelefonhívását hogy bevalotta h ők robbantottak, aztán azóta se válaszoltál? :D
valld már be mennyit kapsz te az ukrán propagandamese idebüfizéséért?
# 61
Ez a Fidesz oroszbérencezést te hogyan gondolod ?
# 67
Ukrajnában megbukott Janukovics, és pár hónapra rá Kijev főterén katonaruhás, és símaszkos illetők pózoltak alakzatban.
Az ilyen az mennyire EU, és NATO-konform ?
"#61 Gyengébbek kedvéért: itthon látjátok, hogy a nép önmagában nem tud megbuktatni egy kormányt, Ukrajna esetében mégis ezt hiszitek :D"
Aha, szóval, ami nem tud megtörténni Magyarországon, az nem történhet meg sehol máshol a világban sem, függetlenül attól, hogy mik a helyi konfliktus specifikus tényezői, eltérései, helyi kulturális és morális megítélése, előtörténete stb.. Elképesztően fordulatos logika. Történelmet tetszett tanulni a kérdező? Csakhogy értsd az érvelési hibádat:
"Ez a Fidesz oroszbérencezést te hogyan gondolod ?"
Úgy gondolom, hogyha belinkelsz nekem néhány bájolgós Gyurcsányos képet, az az égegyadta világon semmit nem változtat azon, hogy a fidesz (is) egy Putyin-pincsi. Vagy pl. ennél a topiknál a 7-es hozzászólásról mit gondolsz? : https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Csakhogy értsd az érvelési hibádat (bár nem tudom, hogy nekem eleve mi közöm lett volna a DK-hoz): [link]
"Ukrajnában megbukott Janukovics, és pár hónapra rá Kijev főterén katonaruhás, és símaszkos illetők pózoltak alakzatban."
Ez nagyjából olyan, mintha Gyurcsány bukását a Magyar Gárdával hoznád összefüggésbe: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!