Ha az USA támad meg egy idegen országot, miért nincsenek annyira felháborodva az emberek, mint Oroszország esetében?
Mert az USA csak a demokráciát akarja elvinni nekik. Ők a jók. A többiek a rosszak.
Röviden: kettős mérce.
Pl szerbia esetében, jogos volt, hogy nem hagyták, hogy a teljes balkánt kiirtsák ezek a rohadékok a magyarsággal egyetemben, azért.
Irak ellen én voltam tűntetni annak idején az amerikai nagykövetségnél.
Nem is humorizáltam. A példáid közül is Afganisztán az egyetlen, ahol ténylegesen az USA kezdett háborút. És elég komoly tiltakozások is voltak ellene még az USÁ-ban is, nemhogy máshol.
Az összes többi esetben már bőven fennálló konfliktusba szálltak be más országok is, eleve nem csak az USA. Pl a szír háború esetén is Törökország már jóval hamarabb elkezdte támogatni a felkelőket, mint az USA, meg ugye eleve nem csak ők szálltak be hanem franciák, kanadaiak, stb is mentek. Hogy eleve úgy teszel mintha csak az USA-ról lenne szó, az már eleve hazugság. Hogy emellett még van pofád olyanokat is állítani, hogy az USA kezdett ott háborút, az pláne.
Mert pl. az ENSZ felhatalmazásával és a BT határozata alapján kezdtek katonai műveletbe.
Az oroszok melyik háborúja kezdődött így?
Összekevertem, bocs, nem Afganisztán, hanem Irak volt az egyetlen valós példa.
Na és te mit szólsz ahhoz hogy kibuktak a hazugságaid? Semmi elismerés, vagy legalább bocsánatkérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!