Ha az USA támad meg egy idegen országot, miért nincsenek annyira felháborodva az emberek, mint Oroszország esetében?
És annyira vagyok amerikai troll, hogy tűntettem az amerikai nagykövetségnél az iraki háború ellen.
Én válaszoltam a kérdésre, az, hogy te nem fogadod el a választ, arról nem én tehetek.
Lol, tényleg ennyire futja, hogy az ellenőrizhető, hiteles történelmi tényeket hazudod propagandának?
Egyébként egyszerű lenne leellenőrizni, hogy valójában te dőltél be az orosz propagandának. Nyilván ha egy orosz és egy amerikai híroldal ellentétes infókat hoz le, ebből 50-50% hogy most melyik az igaz. De ha pl megnézed a szóban forgó országok saját hírforrásait, vagy hogy olyan országok miképp hozzák le az eseményeket, akik semmilyen szempontból nem érintettek a konfliktusban, akkor vajon hogy lehet, hogy ezek a független források is rendre az orosz "hírekre" cáfolnak rá, hm? És hogy az amerikai oldal rendszerint egybevág a független források infóival is, akkor az hogy lehetne hamis propaganda? Az egész világ összebeszélt az oroszok ellen, vagy mégis milyen téveszmék vezettek téged idáig?
Mert az emberek nem túl értelmesek, bármit elhisznek. Most van egy népirtás Gázában, és az emberek jelentős részét meg tudják győzni a zsidók, hogy ez nem népirtás, vagy a palesztinok olyan alsóbbrendűek, hogy nem bűn megölni őket. Arról meg fogalmuk sincs, hogy azok táborokban élnek.
Az ukrán háború sem más mint az amerikai háborúk, de felfújják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!