Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúráv...

A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúrává válni?

Figyelt kérdés

"Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt"

[link]

2022. nov. 11. 15:40
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
#39: Igen, és a vádak közül semmi sincs bizonyítva, a nőnek még alibije is van. Közben meg, aki ismeri a Stephanie Hayden nevű transzbuzeránsot, az pontosan tudja, hogy milyen beteg ember, és az őt ért vádak viszont simán megállhatják a helyüket. De mindez nem számít, mert ő transz, tehát csak áldozat lehet, sosem elkövető. Az is beszédes, hogy valakit már azzal lehet bűnvádolni, hogy nem hajlandó egy beteg embert a kitalált neme szerint nevezni.
2022. nov. 13. 14:19
 42/46 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező. Én értem, hogy nem szereted a melegeket. Viszont abba nem gondoltál még bele, hogyha nem keresnél ilyeneknek utána, nem írnál ki ilyen kérdéseket, akkor elfogynának ezek a hülyeségek és nem idegesítenéd magadat rajta. Milyen érdekes, hogy a kormány megtámadta őket, hogy megint legyen valami mással foglalkozni ahelyett, hogy közben szétlopják az országot és már egész EU utál minket. Amióta a kormány egyre jobban sarokba szorította az lmbtq-t, ők tuntettek, a kormány berakta a tv-be még a csapból is ez folyt és nem az lmbtq miatt, hanem a kormány miatt. Ha nem történt volna meg az a sok minden, hogy elvették az örökbe fogadási jogot, majd a nemváltást és el akarták lehetetleníteni, hogy a gyerekek beszéljenek róla (ami ugye az internet miatt nem nagyon sikerült). Ha nem kezdte volna ezt el a kormány, akkor téged sem érdekelne és nem is nagyon hallanál róluk. Maximum a pride miatt.
2022. nov. 13. 19:30
 43/46 Vuk-91 ***** válasza:
94%
Nem tudom, neked mit jelent a diktatúra. Annyit elárulok neked biszexuálisként, hogy mi már kb 2000 éve különféle diktatúrák célpontjai voltunk, mert nem úgy működünk mint szerelmileg, mint szexuálisan, mint az úgynevezett "heteró átlag", és szeretnénk kitörni a heteronormativitás szoros láncaiból, és abból, hogy az emberek úgy bántsanak, úgy sértegessenek, ahogy akarnak. Nem tudom, mit képzeltek rólunk, de mi is emberek vagyunk, kijárna nekünk az emberi méltóság, de már régóta! Csak hát olyan veletek beszélni, mint ha a falnak beszélnénk!
2022. nov. 14. 12:41
 44/46 anonim ***** válasza:
79%
Szeretném én, ha Magyarországon csak annyira lenne Orbán diktatúra, amennyire a nyugaton van lmbtq diktatúra :D
2022. nov. 14. 13:05
 45/46 anonim ***** válasza:
90%

Úgy teszel mintha ezzel az egy transszal lenne bajod,közben folyamatosan transzbuzeransozol meg szidod a komplett “fajtájàt”

Jo lenne ha az emberek végre nem vennék a bátorságot hogy így beszéljenek egy csoportol akik sose ártottak neki

Szrhazi…

2022. nov. 14. 14:25
 46/46 Vuk-91 ***** válasza:
90%
#45-ös Bölcsen beszéltél. Gyáva az, aki mindenféle ürüggyel támad egy egyébként ártatlan népcsoportot (ez esetben a melegek, leszbikusok, biszexuálisok és pánszexuálisok, transzneműek, stb), mert "megteheti" egy heteronormatív társadalomban, ami lassan gyengül, legalábbis egyes helyeken. Úgy tartja a mondás "Mindig könnyebb a kissebbet, gyengébbet bántani". Csak ugye azt hagyták ki belőle, hogy aki így tesz, az például nem érdemli meg, hogy férfinak hívják!
2022. nov. 15. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!