Az LMBTQ előadók miért mindig csak ilyen polgárpukkasztó, igénytelen műsorokat képesek csinálni?
Most egy transz vetkőzött meztelenre a Friday Night Showban. A cenzúrázatlan verzión látszik, hogy még a nemi szervét is hozzányomkodja a billenytyűkhöz.
Ha ezt egy heteró csinálná és nem egy "LMBTQ-személy", abból mekkora botrány lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=SAZXX36MV3w
Én nem emlékszem, hogy Osváth Zsolt, Freddy Mercury vagy pl Neil Patrick Harris, esetleg Eliza Gonalez valaha is cisnált volna hasonlót.
A felsorolás elég random lett, de mindegyikőjük közönség előtt szereplő LMBTQ személy. Most cska ők jutottak eszembe, na.
Mert akkor nem kell humort vagy művészit előadni, az obszcenitás bőven elég a közönség többségének. Ehhez még homokosnak se kell lenni, csak nézd meg a Mucsi vagy Gálvölgyi-fél humort vagy az összes káromkodó stand-upost, ahol a tapsvihar a bmeg/kvaanyád beszólás után a legnagyobb. Erre van igény.
Nem vagy vicces vagy tehetséges? Lóbáld a tököd vagy villantsd a sunád.
"egyik sem tett semmiféle megbotránkoztató dolgot. Ok, Mercury időnként női ruhában volt, de kb ennyi."
:D
Freddy idejében nem tudom volt-e már LMBTQ mozgalom, vagy ha volt is, nem volt ekkora lobbija.
Ő igazából csak felvállalta, amit már mindenki tudott vagy sejtett róla, de nem ezzel próbált érvényesülni, nem haknizta tele ezzel a médiát.
Őt amúgy még a legvadabb homofóbok által sem hallottam soha szidni.
Persze nem lehet mindenki akkora tehetség, mint ő, de szerénység tekintetében volna mit tanulnia tőle a többi melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!