Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ előadók miért mindig...

Az LMBTQ előadók miért mindig csak ilyen polgárpukkasztó, igénytelen műsorokat képesek csinálni?

Figyelt kérdés

Most egy transz vetkőzött meztelenre a Friday Night Showban. A cenzúrázatlan verzión látszik, hogy még a nemi szervét is hozzányomkodja a billenytyűkhöz.

Ha ezt egy heteró csinálná és nem egy "LMBTQ-személy", abból mekkora botrány lenne?

https://www.youtube.com/watch?v=SAZXX36MV3w

#LMBTQ #friday night show
2022. nov. 9. 11:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóval hetero celebek soha nem csinálnak semmi botrányosat? Ezt te se gondolod komolyan, csak jólesett egyet b_zizni ebéd után.

10-es ez meg a legundorítóbb hozzáállás. Ha valaki szuper híres és milliók rajonganak érte akkor lehet nyugodtan b_zi, nem veritek agyon, de az átlag emberek, akik mondjuk csak a kenyeredet sütik, vagy a kocsidat javítják, vagy a gyerekedet tanítják (jajj tudom, a meleg tanárok duplán dögöljenek meg), azok lehetőleg ássák el magukat, éljenek bujkálva, de persze a legjobb lenne ha egyáltalán nem élnének.

Na jól fölb_szódtam, jöhet a lepontozás. :)

2022. nov. 9. 13:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak Demjén Rózsit!

[link]

Pedig Ő nem meleg.

2022. nov. 9. 13:18
 13/30 A kérdező kommentje:
11; mutass egy LMBT előadót, aki valami értéket tett le az asztalra. És ne Freddy Mercuryt, mert ő meleg volt, nem "LMBTQ személy". Olyat mutass, aki LMBT aktivista és valami nagyot alkotott emellett. Nem tudsz.
2022. nov. 9. 13:21
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Épp ezt mondom, hogy miért elvárás egy nem hetero felé, hogy "valami nagyot alkosson", hogy lehessen véleménye? Az átlagemberek miért az agyhalott celebek alapján vannak megítélve? Te mit szólnál, ha téged is mindig lehurrognának, mert a győzike is milyen marhaságot csinált már megint a tv-ben. Csak mondanád, hogy bocs de mi közöm van nekem győzikéhez, nem?
2022. nov. 9. 13:43
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

13, Mercury nem volt LMBTQ, de meleg igen?

Vannak gondok...:D

2022. nov. 9. 14:10
 16/30 A kérdező kommentje:

15; az LMBTQ egy politikai mozgalom, és nem tartozik bele minden meleg. Tudom, hogy jobb lenne nagy számokat hazudni magatok mögé (mármint azt a 3%-ot), de valójában maroknyi kis hangos kisebbség vagytok, akik még a normális melegeket sem érdeklik igazán.

De ha nem értesz egyet, akkor arra válaszolj, hogy ha példának okáért majd bekerül a végére a P mint pedofil, akkor te LMBTQP ember leszel?

2022. nov. 9. 14:30
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

16, előbb azt mondd meg nekem, hogy hogy kevertél a dologbe engem bele:D

Mit tudsz róla, amit ezek szerint én nem?

2022. nov. 9. 14:38
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem kerül be, ezt csak vérjobberek terjesztik. A lejárató kampány része. Nem lehet már lenyomni az átlagember torkán, hogy a melegek rosszak, mert csak. Ez már szerencsére kevés. Ezért most próbálnak egy már elve szinte mindenki által megvetett csoportot odakeverni, hátha így jobban megy majd az uszítás.

Egyébként rohadjak meg ha értem, hogy ez kinek és miért érdeke. Ennyire gyűlölni emberek millióit a semmiért, nagyon durva.

2022. nov. 9. 14:42
 19/30 A kérdező kommentje:

18; szerintem sem fog bekerülni. De a transzokról sem gondolták, hogy bekerül akkor, amikor még LMB volt csak a rövidítés. Balogh Zsófi meg a Partizán is rendszeresen hangot ad ennek. Akkor Balogh Zsófi is LMBTQ személy, hiába nem akar azonosulni a T betűvel? Vagy ő marad LMB személy?

Érted az analógiát, vagy továbbra is kitérő választ adsz?

2022. nov. 9. 14:47
 20/30 MDaniel98 ***** válasza:
Nézd szerintem ezek az emberek egyszerűen ki akarnak tűnni, és ez láthatóan sikerül is nekik, hiszen még a GYk-n is téma lett.
2022. nov. 9. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!