Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ előadók miért mindig...

Az LMBTQ előadók miért mindig csak ilyen polgárpukkasztó, igénytelen műsorokat képesek csinálni?

Figyelt kérdés

Most egy transz vetkőzött meztelenre a Friday Night Showban. A cenzúrázatlan verzión látszik, hogy még a nemi szervét is hozzányomkodja a billenytyűkhöz.

Ha ezt egy heteró csinálná és nem egy "LMBTQ-személy", abból mekkora botrány lenne?

https://www.youtube.com/watch?v=SAZXX36MV3w

#LMBTQ #friday night show
2022. nov. 9. 11:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

Bírom, hogy nem tetszik a szint.... de azér tnézed a műsort, ami ezt a szintet nyújtja:D Sőt, terjeszted, felhívod rá mások figylemét stb... ezáltal nézettséget és forgalmat generálsz a szolgáltatónak, azaz azt a visszajelzést adod, hogy erre van igény.

Úgyhogy nyugi, a jövőben is lesznek ilyen tartalmak. Miattad:D

Le kéne szokni az ilyen ócska tartalmakról és akkor csökkene a mértékük..

2022. nov. 9. 14:56
 22/30 anonim ***** válasza:
ehhez a szinthez vannak szokva a reality show-on meg a CGI orgia filmeken felnőtt fiatalok
2022. nov. 9. 15:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem kell azonosulni semmivel, ez egyszerűen egy megjelölés a nem hetero emberekre. A melegek sem lesznek sem leszbikusok sem biszexek, attól mert mindhárom csoport beletartozik. Az lmbtq egy nagy halmaz és vannak kis részhalmazai. Mint például mondjuk egy villanyszerelő meg egy boltos is vállalkozó, de attól még nem azonosulnak egymással. Vannak közös pontok, közös érdekek, közös problémák, ezért van az ker. és iparkamara ami összefogja, segíti, támogatja őket, de attól a villanyszerelő villanyszerelő a boltos meg boltos marad. Az lmbtq szervezetek is ezt csinálják, közösséget formálnak és segítik, támogatják a tagjaikat.

Hogy a Balogh Zsófi kicsoda azt nem tudom. Nem vagyok otthon a celebekben.

2022. nov. 9. 15:56
 24/30 A kérdező kommentje:

21; tipikus balos agyhalott érvelés az, hogy ha nem tetszik ne nézz oda. De igen, oda kell nézni és foglalkozni kell vele, mert ennyi erővel, ha valakit nyakon szúrnak melletted vagy elkezd egy kutyával szerelmeskedni valaki, arra sem kell szerinted odanézni és probléma megoldva. Amúgy neked is itt a lehetőség, hogy ne foglalkozz a témával, mégis idejössz hozzáokoskodni.

23: "Nem kell azonosulni semmivel, ez egyszerűen egy megjelölés a nem hetero emberekre."

Akkor ebbe a pedofilok is beletartoznak meg a zoofilek és a gerontofilek is, az aszexuálisok és interszexek, illetve transzok pedig nem (utóbbi három mind lehet heteró). Ez a gondolat sajnos sehogy nem állja meg a helyét.

Ha tehát valakik kitalálják, hogy mostantól hozzácsapjuk a P betűt is, akkor te onnantól LMBTQP ember leszel.

2022. nov. 9. 23:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, te élteted ezt a műsort, azért ezt adják, mert erre van néző. Nem azt mondtma, hogy "nem kell odanézni" hanem azt, hogy ne fizess nekik. Mert azzal, hogy nézed, azzal fizetsz nekik, tehát tovább fogják cisnálni.

Ha csökkenne a nézettségük, változtatnának a műsoron. De csak nőni fog ahozzád hasonlók miatt, úgyhogy azt fogják érzékelni, hogy erre van igény.

TUlajdonképpen te teremted meg az igényt az ilyen műsorokra.

Eleve mit vártál amúgy? Hulladék műsorban hulladék előadás. De te ezt szereted, akkor meg mit panaszkodsz?

2022. nov. 10. 09:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Jól van, játszd csak a hülyét, érts nyugodtan félre szándékosan mindent, forgass ki minden szót, magyarázz ki mindent.

Csak azt nem tudom mi hasznod van neked abból, hogy bűnözőket próbálsz összemosni átlag emberekkel? Komolyan érdekel. Miért okoz örömöt emberek millióinak tönkretenni, megkeseríteni az életét? Én hetero vagyok, de nagyon ijesztőnek találom ezt a gonoszságot ami a hozzád hasonlókban van. Amikor ilyeneket örömködsz, soha nem aggódsz, hogy te mikor leszel szálka valakinek a szemében? Te mondjuk mennyivel vagy különb egy terroristánál, aki azért gyilkol embereket, mert más istenben hisznek, mint ő? Mert te még nem jutottál el addig, hogy a saját kezeddel ölj? Ha az uszításod hatására valaki agyonver, vagy megnyomorít valakit, akkor te mosod kezeidet, nem te csináltad, igaz?

Hajrá, jöhet a következő kifogás.

2022. nov. 10. 09:36
 27/30 A kérdező kommentje:
26; arra válaszolj, amit írtam, ne terelj.
2022. nov. 10. 16:55
 28/30 Vuk-91 ***** válasza:
Mert te csak a polgárpukkasztó dolgokat keresed.
2022. nov. 14. 12:42
 29/30 anonim ***** válasza:
az a legjobb ha teged nem erint egyszeruen nem veszel tudomaST az egesz LB stb a vacaksagrol. engem nem erdekelnek ezert nem is idegesit felolem csinalhatnak amit akarnak, csak ne legyen kotelezo.
júl. 8. 12:39
 30/30 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. ami nem erinti a szemelyedet azzal nem muszaj foglalkozni. a kutyaval valo szerelmeskedest a kutya erdekeben tennem tilossa. az meg hogy kit szurnak nyakon vagy masutt nem erdekel ahogy az sem hogy a hullamoso szeretkezik a paciensevel. igy konnyen ki tudom kerulni hogy izgasson eez a tema. mellesleg egyetlen szemelyt sem ismerek a felsoroltakbol plusz nem lattam soha az emlitett musort. nem Europaban elek es itt se nezek semmi olyat ami nem erdekel.
júl. 8. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!