Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még mindig nincsen az arcunkba...

Még mindig nincsen az arcunkba tolva az lmbtq propaganda?

Figyelt kérdés
A mai nap leültem unokaöcsémmel mesét nézni. A kedvenc gyereksorozatát a Lármás családot néztük. Meglepődve és elkeseredve láttam, hogy már ebben a sorozatban is megjelent az érzékenyítés néven futó meleg propaganda. Ebben az epizódban egy meleg csávó volt a fő karakter, aki egy állítólag heteró srácot füzögetett, akiről a végén kiderült, hogy szintén rendelkezik meleg hajlamokkal. Kérdem én, hogy egy 10 éves kisfiúnak, miért kell ilyet látnia? A mai világban már mesét sem lehet anélkül nézni, hogy az efajta marhaság elkerüljön minket?
2022. nov. 10. 17:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem látom mi a gond ezzel. Léteznek melegek, és ők semmivel se rosszabak mint a többeik. Nincs gond azzal ha ezt egy gyerek fiatalon megtanulja.
2022. nov. 10. 17:31
 2/32 anonim ***** válasza:
27%

A Mai világban már akár riszálhatná is magát,hogy pénzt dobjanak be neki.

[link]

2022. nov. 10. 17:31
 3/32 anonim ***** válasza:
45%
#1 De az hogy van, hogy a mi gyerekkorunkban nem voltak ilyen mesék, de mégsem kaptunk idegsokkot, hogy tini korunkban tudtunk először a melegekről, és nem is bántalmazzuk a melegeket?Ez hogy lehet?Nem is érzi hiányát senki, hogy ő nem nézhetett ilyen meséket.
2022. nov. 10. 17:34
 4/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem kaptunk sokkot? Dehogynem! Baromira nem tudtuk hovatenni az egész homoszexualitást, és alaptvetően rengeteg ellenérzést vált ki az emberekeből még most is, egyébként minden ok nélkül. Megértem hogyha az LMBTQ agresszív propagandája visszatetszést kelt a többségben (bennem is), de az hogy egy mesébe előfordulnak meleg karakterek szerintem teljesen rendben van, tekintettel arra hogy a valóságban is előfordulnak.
2022. nov. 10. 17:39
 5/32 anonim ***** válasza:
82%
Ez miért propaganda? A gyerek látja, hogy ilyen is létezik. Ettől nem lesz homár, de talán gyűlölködő sem lesz később a máshajlamú emberekkel szemben.
2022. nov. 10. 17:40
 6/32 anonim ***** válasza:
12%

#4 A magad nevében beszélj, mi nem, tudjuk is hova tenni.

Pont, hogy a mostani gyerekek nem fogják tudni helyén kezelni.

A homokos mesék is az lmbtq propaganda része.

2022. nov. 10. 17:41
 7/32 anonim ***** válasza:
61%
"Tudjuk is hova tenni" - há' a nég fal közé, ott a helye!:D
2022. nov. 10. 17:46
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
#7 Elfogadom azt is, ha szerinted így van!:)
2022. nov. 10. 17:49
 9/32 anonim ***** válasza:
75%

"A homokos mesék is az lmbtq propaganda része."

Pontosan a homokos mesék miatt tudják majd normálisan kezelni a dolgot, az előző generációkhoz tartozó emberek nagy részével ellentétben. Ez mindenképpen haladás. Hajrá homokos mesék!

2022. nov. 10. 17:51
 10/32 anonim ***** válasza:
25%
#9 Eddig volt normálisan kezelve, innentől nem lesz.Mi mondjuk megtiltjuk a gyerekeknek, hogy ilyen meséket nézzenek.Amiben ilyenek vannak, azt be sem kaocsoljuk nekik.:)
2022. nov. 10. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!