Még mindig nincsen az arcunkba tolva az lmbtq propaganda?
Aki nem engedi látni a gyereknek, hogy vannak homoszexuálisok, az a vlaóságtól zárja el őket.
A tudás hatalom. Elzárhatod előle a gyereket, de ezzel csak hátrányba fog kerülni olyannokkal szemben, akik nem lettek elzárva a világ megismerésének hatalmától.
"Kérdem én, hogy egy 10 éves kisfiúnak, miért kell ilyet látnia?"
Az hagyján, a Vukban meg egy vadász szerepel, aki ártatlan állatokat gyilkol kedvtelésből. Hát mivé lesznek az ilyen gyerekek? Le az összes mesével, tiltsunk meg a gyereknek mindent, tartsuk egy sötét pincében, és akkor majd boldog, egészséges felnőtt élte lesz :)
14, ne tégy úgy, mintha a kormány nem tolná az arcunkba folyamatosan a homoszexualitásról vallott véleményét.
Amit írsz, hogy nem kell különösebben foglalkozni mások szexualitásával, az igaz. De sok mesében jönnek össze fiúk és lányok egymással, az talán ha íg ynézzük nem a heteroszexualitás mutogatása? De. Annak, hogy a mesében ugyanúgy akarják megjeleníteni a homoszexualitást mint a heteroszexualitást, pont azt célozza, hogy ugyanannyira legyen számottevő információ egyik, mint a másik.
Az, hogy ügyet csinálsz belőle, az pont azt éri el, hogy a gyerek azt tanulja meg, hogy másképp kell kezelni őket. Azaz pont az ellenkezőjét annak, amit írsz. És vlaójában azzal, hogy ügyet csinálsz belőle, azt bizonyítod, hogy nem mondasz igazat, máshogy kezeled az egyiket mint a másikat.
#18 Most teljesen különböző dolgokról beszélsz.Engem kérdeztél szerintem hogy kell viselkedni velük szemben, aztán előhozakodsz a kormánnyal.Már bocsánat, nekem mi közöm a kormányhoz?
A heteroszexuálisok nem mutogatják magukat, hanem gyerekeket hoznak létre.A homoszexualitást ne akarják ugyanúgy megjeleníteni a mesében, mert az egy hazugság.Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Egy szóval nem mondom, hogy a melegeket bántani kell, nem szabad.De azt se állítsd, hogy ugyanaz, mint a homoszexualitás, mert nem ugyanaz.
A gyerekek nem értik a kettő közt a különbséget, és az igazságot, a különbséget sosem magyarázzák el.Ez így ebben a formában az, ami nagyon káros, hazugságra nevel, semmilyen edukációs jellege nincs.
Sok ilyen mesében azt is eljátszák, hogy azonos neműeknek gyerekei vannak, holott ez alapvetően hazugság, egy biológiai képtelenség.Azonos neműek nem képesek egymással szaporodni.
Szép és jó lenne amit írsz, csak nagyon álságos, mert ezek a félinformációk azok, amik ártanak a gyerekeknek.
Én semmilyen ügyet nem csinálok belőle, nem szoktam gyerekeket homoszexuálisok ellen uszítani.
"akiknek fogalma sincsen róla, hogy mi a vadászok feladata."
Egyetértek, és szerintem egy 10 éves gyereknek még nem kell ismernie a vadászok feladatait. Szóval megismétlem, ha állatokat ölni és embereket gyilkolni (Jancsi és Juliska élve elégetnek egy idős asszonyt, a farkas élve falja fel Piroska nagymamáját) szabad a mesékben, akkor egy szerelmes pártól sem lesz az ég világon semmi bajuk a gyerekeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!