Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még mindig nincsen az arcunkba...

Még mindig nincsen az arcunkba tolva az lmbtq propaganda?

Figyelt kérdés
A mai nap leültem unokaöcsémmel mesét nézni. A kedvenc gyereksorozatát a Lármás családot néztük. Meglepődve és elkeseredve láttam, hogy már ebben a sorozatban is megjelent az érzékenyítés néven futó meleg propaganda. Ebben az epizódban egy meleg csávó volt a fő karakter, aki egy állítólag heteró srácot füzögetett, akiről a végén kiderült, hogy szintén rendelkezik meleg hajlamokkal. Kérdem én, hogy egy 10 éves kisfiúnak, miért kell ilyet látnia? A mai világban már mesét sem lehet anélkül nézni, hogy az efajta marhaság elkerüljön minket?
2022. nov. 10. 17:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Az nem baj hogy te megtiltod. Az iskolás közegtől pl nem zárhatod el. Az egész média szerencsére ebbe az irányba halad. A zenészek, a filmsztárok nagy része ezzel ért egyet. Akiknek pont a gyerekek az első számú rajongóik. Ezt már nem lehet megállítani. :)
2022. nov. 10. 17:56
 12/32 anonim ***** válasza:
68%
10: szerinted hogyan kell hozzáállni a meleg emberekhez pl. egy közösségben, ha van ilyen?
2022. nov. 10. 17:58
 13/32 anonim ***** válasza:
65%

Aki nem engedi látni a gyereknek, hogy vannak homoszexuálisok, az a vlaóságtól zárja el őket.

A tudás hatalom. Elzárhatod előle a gyereket, de ezzel csak hátrányba fog kerülni olyannokkal szemben, akik nem lettek elzárva a világ megismerésének hatalmától.

2022. nov. 10. 18:01
 14/32 anonim ***** válasza:
47%
#12 Nem is értem a kérdést.Hogy kéne?Mint akárki máshoz.A heterók sem úgy élnek közösségben, hogy én heteró vagyok.Ilyen jellegű téma fel sem merül.Egy munkakapcsolatban pl senkit nem érdekel ki vagy, milyen vagy, dolgozol és készen van.A heterók magánéletére sem vagyok kíváncsi, nem kérdezem senkiről milyen a szexualitása, milyen a vallása.Nem bántok senkit, udvarias vagyok mindenkivel.Mit kéne ezen felül tenni?Miért kellene egyáltalán bárkinek a homoszexualitásával foglalkoznom egy közösségben?Egy közösségben mások heteroszexualitásával sem kell foglalkozni.
2022. nov. 10. 18:05
 15/32 anonim ***** válasza:
70%

"Kérdem én, hogy egy 10 éves kisfiúnak, miért kell ilyet látnia?"

Az hagyján, a Vukban meg egy vadász szerepel, aki ártatlan állatokat gyilkol kedvtelésből. Hát mivé lesznek az ilyen gyerekek? Le az összes mesével, tiltsunk meg a gyereknek mindent, tartsuk egy sötét pincében, és akkor majd boldog, egészséges felnőtt élte lesz :)

2022. nov. 10. 18:08
 16/32 anonim ***** válasza:
35%
#13 Már miért kéne őket látniuk?Miért ne tudhatnának róla, hogy van olyan, attól hogy nem látják őket.Gondolom egy átlag ember haldoklókat is ritkán, esetleg sosem lát életében, aztán mégis tudja, hogy van halál.Gondolom az emberek többsége heroinozni sem látott soha senkit, mégis tudja, hogy vannak emberek, akik heroinoznak.Miért is kéne látni valamit ahhoz, hogy tudjál a létezéséről?És miért pont egy óvodásnak kell ilyesmit látni?
2022. nov. 10. 18:09
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
#15 Csak azok szerint "gyilkolnak kedvtelésből a vadászok", akiknek fogalma sincsen róla, hogy mi a vadászok feladata.
2022. nov. 10. 18:11
 18/32 anonim ***** válasza:
79%

14, ne tégy úgy, mintha a kormány nem tolná az arcunkba folyamatosan a homoszexualitásról vallott véleményét.

Amit írsz, hogy nem kell különösebben foglalkozni mások szexualitásával, az igaz. De sok mesében jönnek össze fiúk és lányok egymással, az talán ha íg ynézzük nem a heteroszexualitás mutogatása? De. Annak, hogy a mesében ugyanúgy akarják megjeleníteni a homoszexualitást mint a heteroszexualitást, pont azt célozza, hogy ugyanannyira legyen számottevő információ egyik, mint a másik.

Az, hogy ügyet csinálsz belőle, az pont azt éri el, hogy a gyerek azt tanulja meg, hogy másképp kell kezelni őket. Azaz pont az ellenkezőjét annak, amit írsz. És vlaójában azzal, hogy ügyet csinálsz belőle, azt bizonyítod, hogy nem mondasz igazat, máshogy kezeled az egyiket mint a másikat.

2022. nov. 10. 18:11
 19/32 anonim ***** válasza:
15%

#18 Most teljesen különböző dolgokról beszélsz.Engem kérdeztél szerintem hogy kell viselkedni velük szemben, aztán előhozakodsz a kormánnyal.Már bocsánat, nekem mi közöm a kormányhoz?

A heteroszexuálisok nem mutogatják magukat, hanem gyerekeket hoznak létre.A homoszexualitást ne akarják ugyanúgy megjeleníteni a mesében, mert az egy hazugság.Köze nincs a kettőnek egymáshoz.

Egy szóval nem mondom, hogy a melegeket bántani kell, nem szabad.De azt se állítsd, hogy ugyanaz, mint a homoszexualitás, mert nem ugyanaz.

A gyerekek nem értik a kettő közt a különbséget, és az igazságot, a különbséget sosem magyarázzák el.Ez így ebben a formában az, ami nagyon káros, hazugságra nevel, semmilyen edukációs jellege nincs.

Sok ilyen mesében azt is eljátszák, hogy azonos neműeknek gyerekei vannak, holott ez alapvetően hazugság, egy biológiai képtelenség.Azonos neműek nem képesek egymással szaporodni.

Szép és jó lenne amit írsz, csak nagyon álságos, mert ezek a félinformációk azok, amik ártanak a gyerekeknek.

Én semmilyen ügyet nem csinálok belőle, nem szoktam gyerekeket homoszexuálisok ellen uszítani.

2022. nov. 10. 18:21
 20/32 anonim ***** válasza:
76%

"akiknek fogalma sincsen róla, hogy mi a vadászok feladata."

Egyetértek, és szerintem egy 10 éves gyereknek még nem kell ismernie a vadászok feladatait. Szóval megismétlem, ha állatokat ölni és embereket gyilkolni (Jancsi és Juliska élve elégetnek egy idős asszonyt, a farkas élve falja fel Piroska nagymamáját) szabad a mesékben, akkor egy szerelmes pártól sem lesz az ég világon semmi bajuk a gyerekeknek :)

2022. nov. 10. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!