Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még mindig nincsen az arcunkba...

Még mindig nincsen az arcunkba tolva az lmbtq propaganda?

Figyelt kérdés
A mai nap leültem unokaöcsémmel mesét nézni. A kedvenc gyereksorozatát a Lármás családot néztük. Meglepődve és elkeseredve láttam, hogy már ebben a sorozatban is megjelent az érzékenyítés néven futó meleg propaganda. Ebben az epizódban egy meleg csávó volt a fő karakter, aki egy állítólag heteró srácot füzögetett, akiről a végén kiderült, hogy szintén rendelkezik meleg hajlamokkal. Kérdem én, hogy egy 10 éves kisfiúnak, miért kell ilyet látnia? A mai világban már mesét sem lehet anélkül nézni, hogy az efajta marhaság elkerüljön minket?
2022. nov. 10. 17:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
44%
#20 Nem is ismerik, azért képzelik azt még felnőtt emberek is, hogy a hús például a tesco polcain nő a tálcára.
2022. nov. 10. 18:28
 22/32 anonim ***** válasza:
70%

Azért kell ilyet látnia, hogy amikor 13 éves lesz, akkor ne rugdossa meg a másik meleg/árva/fogyatékos/sérült gyereket a mosdóban mert debil f4szok a szülei.

És mind a két gyerek lehet a tied is akár.

2022. nov. 10. 19:13
 23/32 anonim ***** válasza:
14%
Halkan jegyzem meg, hogy a múltkor kiderült, hgoy az itt írogatók döntő többségének nincs gyereke és nem is akar. Szóval csak így olvassuk ezt a sok nevelési tanácsot:D
2022. nov. 10. 19:18
 24/32 anonim ***** válasza:
16%
23# A gyerekedet empátiára nevelni sose volt rossz dolog. De kíváncsi lennék, hogy a gyűszűnyi agyaddal mennyi pszihológus, gyermekpszihológus előadást hallgattál már.
2022. nov. 10. 19:20
 25/32 anonim ***** válasza:
63%

24, én speciel támogatom az érzékenyítő meséket. Feleségem gyógypedagógus, az általa legyártott ábrákat is igyekszik úgy csinálni, hogy ha sok ember szerepel a képen, akkor az mindenféle (rasszú) legyen.

Én csak azt akartam jelezni, hogy akár az egyik, akár a másik oldalt támogatja itt valaki hangosan, a ávlaszolók 75%-ának nincs és nem is tervez gyereket. Szóval ezek minden esetben más fszával vert csalánnak minősülnek, úgy meg ugye könnyű.

2022. nov. 10. 19:25
 26/32 anonim ***** válasza:
94%
25# Nem hinném, hogy csak annak számít a véleménye akinek van gyereke. Bárkinek lehet öccse, unokaöccse, tanár ismerőse vagy rokona, olvashatott a témában, tanulhat pedagógusnak, valamint akarhat is gyereket a jövőben.
2022. nov. 10. 20:01
 27/32 anonim ***** válasza:
26, szerencére nem is állítottam ilyet.
2022. nov. 10. 20:14
 28/32 anonim ***** válasza:
16%

#22 Elég szégyen, ha te ilyen primitív családból származol/ennyire primitív vagy, hogy szerinted fizikailag rátámadnak az emberek azokra, akik mások.Soha a büdös életben nem láttam még ilyet.

Akik másokat bántalmaznak nem azért teszik, mert "nem láttak még olyat".

Valószínűleg neked debil f*szok lehetnek a szüleid, ha így ilyenné neveltek téged.

2022. nov. 10. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:
5%

#22 És akkor miért csak a felnőtt melegekről csinálnak ilyen érzékenyítős mesét?Olyan gyerekekről nem csinálnak egyet sem, akikről te írtál.Tehát ezek szerint sajnos, ezek a gyerekek életveszélynek vannak kitéve, mert a magadfajták megrugdossák őket, mert nem készült érzékenyítős mese velük kapcsolatban.

(Amúgy fogyatékos gyerekek nem járna sima iskolákba, csak mondom.Ahova ők járnak, ott csak magukhoz hasonló fogyatékosok tudják megrugdosni őket.)

2022. nov. 10. 20:24
 30/32 anonim ***** válasza:
29, léteznek integrált iskolák.
2022. nov. 10. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!