A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúrává válni?
"Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt"
7! PONT ERRŐL BESZÉLTEM! 🤣🤣🤣🤣🤣
köszi, hogy bizonyítod!
üdv. 6.
Tehát amint szóba kerül ilyesmi, hogy felvilágosítás meg tolerancia, hogy ne utáljuk a b**ikat, akkor jön a vinnyogás, hogy "érzékenyítiagyerkeket! -amúgy az miért rossz, ha a gyerek nem undorodik egy melegtől, föl nem tudom fogni. -Aztán jön az átközés, hogy akkor hát-hát ja neked nincs bajod azzal, ha valaki meelg, de azért nehogymán mindenkit átműttessünk, amikor ez eddig szóba sem került, majd végül eljuunk oda, hogy undorodsz a gondolattól, hogy elfogadjuk a 72 gendert, ami hát nincs is és...
és én ezt sok olyannal mint te kérdező már végig csináltam, és sosem válaszoltok EGY KÉRDÉSRE!
Téged miért érdekel, hogy ki milyét kibe rakja! Sajátoddal öregem, oké? Abba mi "lmbtqaktivisták" nem fogunk beleszólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!