Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúráv...

A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúrává válni?

Figyelt kérdés

"Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt"

[link]

2022. nov. 11. 15:40
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
83%
#7: Senki nem akar kiskorúakat átműteni. LMBTQ szellemben sem akar senki senkit nevelni, maximum annyi lenne hasznos, hogy elmondják, hogy ilyen is van és hogy emiatt ne közösítsenek ki senki. Ne dőljetek már be mindennek, csak a valódi problémákról akarják ezzel elterelni a figyelmeteket.
2022. nov. 11. 16:01
 12/46 A kérdező kommentje:
#11: Pedig az a transzgender aktivista, aki a cikkben szerepel, és aki már több konzervatív értékrendű embert a börtönbe juttatott, maga támogatja, hogy 16 éves gyerekeket át lehessen műttetni.
2022. nov. 11. 16:02
 13/46 anonim ***** válasza:
46%

7! PONT ERRŐL BESZÉLTEM! 🤣🤣🤣🤣🤣

köszi, hogy bizonyítod!

üdv. 6.

2022. nov. 11. 16:02
 14/46 anonim ***** válasza:
38%

Tehát amint szóba kerül ilyesmi, hogy felvilágosítás meg tolerancia, hogy ne utáljuk a b**ikat, akkor jön a vinnyogás, hogy "érzékenyítiagyerkeket! -amúgy az miért rossz, ha a gyerek nem undorodik egy melegtől, föl nem tudom fogni. -Aztán jön az átközés, hogy akkor hát-hát ja neked nincs bajod azzal, ha valaki meelg, de azért nehogymán mindenkit átműttessünk, amikor ez eddig szóba sem került, majd végül eljuunk oda, hogy undorodsz a gondolattól, hogy elfogadjuk a 72 gendert, ami hát nincs is és...

és én ezt sok olyannal mint te kérdező már végig csináltam, és sosem válaszoltok EGY KÉRDÉSRE!

Téged miért érdekel, hogy ki milyét kibe rakja! Sajátoddal öregem, oké? Abba mi "lmbtqaktivisták" nem fogunk beleszólni!

2022. nov. 11. 16:06
 15/46 A kérdező kommentje:
#13: Nem értitek a helyzetet. Ahogy mondtam, a konzervatívok, sőt még a szélsőjobboldaliak egy része is egyetért abban, hogy mindenki éljen úgy, ahogy akar. Ha viszont te azért harcolsz, hogy a gyerekek LMBTQ-tartalmakkal találkozzanak, vagy legális legyen nekik a pubertásblokkolók elérése, a nemváltás, az már nem fér bele abba a kategóriába, hogy "éljen úgy, ahogy akar", mert ott már mások életére is befolyással vagy. Ha ezekkel a dolgokkal nem értesz egyet, akkor vagy azt mondod, hogy csináljanak, amit akarnak, azaz megengeded nekik, hogy mások életére hatással legyenek, vagy korlátozod őket a tevékenységükben, ahogy a konzervatívok teszik. Tehát ebben az esetben nem elégséges az "éljen úgy, ahogy akar" álláspont.
2022. nov. 11. 16:14
 16/46 A kérdező kommentje:
#14: Nem érdekel, ki kinek a miébe rakja. Az érdekel, hogy mások gyerekeire ne legyen befolyással.
2022. nov. 11. 16:15
 17/46 anonim ***** válasza:
72%
Én sokkal inkább féltem attól a gyerekem, hogy az egymással marakodó politikusaink lesznek rá rossz befolyással, mint attól, hogy az LMBTQ lesz rá rossz befolyással. Ez a folyamatos gyűlölködés ami a politikában megy, szerintem sokkal károsabb a gyerekek jellemfejlődésére, mint az LMBTQ, amiről kb. szinte nem is hallanának, ha a sok fideszes nem lenne folyamatosan rágörcsölve az LMBTQ-ra.
2022. nov. 11. 16:23
 18/46 anonim ***** válasza:
25%
Te beteg vagy, ugyanolyan szélsőséges idióta mint azok.
 19/46 anonim ***** válasza:
68%
Csak mellesleg megjegyzem, a legutóbbi 20 LMBTQ-s kérdést kábé mind fideszes írta ki, hogy köpködhessen rájuk.
 20/46 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az lmbtqpn
2022. nov. 11. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!