Jól mutatja továbbá, milyen tökéletes politikai fegyver a "gyűlöletbeszéd" bűncselekményként való elfogadása.
2022. nov. 11. 15:43
2/46 anonim válasza:
Nem. Nem érdeke senkinek, hogy több meleg legyen vagy akármit gondol az anti-LMBTQ squad. Viszont beláthatatlan ideig menni fog a tikitaka, hogy egyszer az LMBTQ, egyszer az anti-LMBTQ fog túllőni a célon a saját érdekének érvényesítésében. Az lenne az ideális, ha ez a fogalom nem is létezne, hanem simán mindenki úgy élhetne ahogy akar, és azt mindenki elfogadná, illetve abszolút nem foglalkozna vele. De nem vagyok benne biztos, hogy az ember természetéből fakadóan ez meg tud valaha valósulni
2022. nov. 11. 15:49
3/46 anonim válasza:
Hogy emberek mennyit törődnek mások fszával....
2022. nov. 11. 15:50
4/46 anonim válasza:
Nem diktatúra nem kötelező, csak egyet kell velük érteni.
2022. nov. 11. 15:51
5/46 anonim válasza:
Lesz*rom. A Magyar kormány foglalkozzon inkább azzal, hogy helyrehozza az elhibázott gazdaságpolitikája miatt kialakult válságot, erősítse meg a forintot és csökkentse az inflációt. Ez lenne a feladata, nem külföldi álproblémák után kutatni.
2022. nov. 11. 15:53
6/46 anonim válasza:
"simán mindenki úgy élhetne ahogy akar, és azt mindenki elfogadná, illetve abszolút nem foglalkozna vele"
Ha ilyet mondasz ilyenek mint az ominózus hölgyemény vagy akár kérdezőnk is, is azt fogja mondani, hogy te vagy a legundorítóbb LMBTQ+ aktivista!
Hidd el, én sosem tartottam magam LMBTQ aktivistának, csak folyton mindenki ezt mondja rám, mert kb. ezt képviselem, amit te, hogy mindenki tegye azt amit szeretne és ne b***ogassuk egymást csak azért mert nem ugyanaz a szexuális irányultságunk. -erre folyton megkapom, hogy én rombolom a családot, mindenkit át akarok műttetni gyerekként, biztos támogatom a pedofíliát, mocskos rohadt lmbtqs vagyok stb. Szóval üdv köztük lmtqsok közt! 😂
2022. nov. 11. 15:55
7/46 A kérdező kommentje:
#6: Pedig a konzervatívok is azt mondják, mindenki éljen úgy, ahogy akar. Csak a különbség abban van, hogy szerintük ettől még a hagyományainkat nem kell felrúgni, gyerekeket nem kell LMBTQ-szellemben nevelni, kiskorúakat nem szabad átműteni stb.
2022. nov. 11. 15:57
8/46 anonim válasza:
A forint már erősödött már csak az infláción kellene javítaniuk, de azon nagyon.
2022. nov. 11. 15:59
9/46 anonim válasza:
7, tehát mindneki úgy él ahogy akar, de azért beleszólnak más életébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!