Lehetséges, hogy a jövőbe az LMBTQ társadalmi nemeinek számát még gyarapítani fogja tudományos felfedezés?
Szerintem idővel csökkenni fog.
Szerintem tök jó, hogy felfedezték, hogy a biológiai nem nem egyenlő a társadalomban betöltött szerepünkkel.
Ugyanakkor mint minden újdonság, szerintem ez is kissé túlkapott, minden féle-fajta variációt "gyártottak" mint amikor az ember felfedezi, hogy hogyna tud... mondjuk Outlook template-eket gyártani és legyárt mindenféle válasz meg szövegezésű e-mailt mert "jó lesz ez, minden helyzetre lesz egy válaszom, két kattintás és kész is" aztán rájön, hogy a felét sem használja valójában.
Szóval szerintem az lesz, hogy hiába találnak ki egy csomót, igazából lesz ami nem állja ki az idő próbáját és egyszerűen "nem lesz használva". És majd beáll az egynesúly azokra a megnevezésekre, amik a gyakorlatban is előfordulnak, és annyi.
Ok, ez a template-es nem lett egy erős példa, de na, aki érteni akarja, az érteni fogja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!