Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúráv...

A Nyugat kezd LMBTQ-diktatúrává válni?

Figyelt kérdés

"Transzgender aktivista feljelentésére, bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt"

[link]

2022. nov. 11. 15:40
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
34%
#8 már csak? 280 forint lenne egy euró? Nem hinném, szóval a bányász béka segge alól, felesett a bányászbéka seggébe.
2022. nov. 11. 16:44
 22/46 anonim ***** válasza:
22%

"Az érdekel, hogy mások gyerekeire ne legyen befolyással."

Akkor mondjuk tiltsunk be minden olyan tartalmat, ami a hetero kapcsolatokat ábrázolja? Elvégre az is befolyásolás, nem?

2022. nov. 11. 18:30
 23/46 anonim ***** válasza:
86%

Ezt a 16 évesek átműtését mindig úgy emlegetik mintha ártatlan ciszhetero embert kényszerből atmutenenek

Arra nem gondolsz hogy vannak transznemű tinik akiknek könnyebbség lenne ha lenne lehetőségük váltani?

Ezek amúgy sem 2perces dolgok. Komoly pszichológia vizsgálat előzi meg

Tehát: SENKIT nem kell attól félteni hogy akarata ellenére átműtenék! Vagy mi az Istentől is féltek ti😂

2022. nov. 11. 19:56
 24/46 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez a műtétes dolog egyenesen röhej. Tehát itt vagyok én, egy hetero férfi, ha van rá pénzem, akkor kiműttethetem a lengőbordám, levágathatom a fülem, az orrom, kiszíneztethetem magam tetoválással, golyókat ültethetek a fejembe, kitetováltathatom a szememet, garantáltan összesz.rja magát tőlem bármelyik kisgyerek az utcán, de ezt lehet mert az én dolgom, igaz? Hülyének hülye vagyok ha ezt csinálom de az én életem. Na most akkor vannak a transzok mondjuk, akiknek ezen felül jó alaposan utánajárnak hogy ő tényleg ott legbelül a másik nemnek érzi magát, akkor mi a franc bajotok van azzal hogy megcsináltatja magának a műtétet? Egyáltalán hogy merült fel valakiben valahol, hogy ezt gyerekeken bármilyen körülmények között elvégeznék? Egy tetoválást nem lehet a gyerekre varratni, nem hogy nemváltó műtétet,ne szórakozzunk már egymással
2022. nov. 11. 20:15
 25/46 A kérdező kommentje:

#23: "Több mint ezer család perli be a hírhedt Tavistock genderklinikát, amely az évek alatt több ezer gyermeket „kezelt” pubertásblokkóval, „gendermegerősítés” címszó alatt – adta hírül a The Times.

A lap idézi Tom Goodheadet, az ügyet átvevő Pogust Goodhead ügyvédi iroda vezérigazgatóját, aki szerint „a gyerekeket és fiatal kamaszokat a megfelelő terápia és szakértő klinikusok bevonása nélkül belehajszolták a kezelésekbe, nem egyszer félrediagnosztizálva őket”. Ezeknek a gyerekeknek életre szóló, számos esetben pedig visszafordíthatatlan következményekkel kell szembenézniük a kapott kezelések miatt”"

[link]

Hát, tényleg komoly pszichológusi vizsgálat előzi meg, aztán meg tévedés lehetőséges teljességgel kizárt, tényleg.

2022. nov. 11. 20:43
 26/46 anonim ***** válasza:
70%

23as vagyok

Én ténylegesen transzneműek között mozgok,pontosan tudom hogy megy ez,mit éreznek,te meg egy olyan cikken hőbörögsz aminek jo ha a fele igaz😄további szép estét!

2022. nov. 11. 21:06
 27/46 anonim ***** válasza:
81%

Magyarországon meg szabadon lophatja el a Fidesz az adófizetők pénzét, szétverhetik az országot, kényük kedvük szerint változtathatják a rendszert, mint mondjuk a KATA esetében.

Magyarország nem demokrácia, a nyugat igen. Bár vannak ott is szar dolgok, meg az USA ban is, de alapvetően élhetőbb helyek.

2022. nov. 11. 22:34
 28/46 anonim ***** válasza:
37%

27.

"

Magyarország nem demokrácia, a nyugat igen"

Nem!

Nyugaton sem!

[link]

Bebizonyosodott: halottak nevében is szavaztak az amerikai elnökválasztáson

Kizárták a szavazó bizottságot a demokraták

2022. nov. 11. 22:48
 29/46 anonim ***** válasza:
94%

"bizonyítékok és parancs nélkül tartóztatták le a konzervatív értékvédőt"

Tehát amikor a rendőr kilenc percig ül valaki nyakán, aki állítólag hamis pénzzel próbált fizetni, és megöli, az megérdemelte, mert fekete volt.

De ha egy keresztény családanya a célpont, akkor a jobbosok kiverik a balhét.

2022. nov. 12. 07:59
 30/46 A kérdező kommentje:
#29: Amikor egy bűnöző meghal egy rendőri intézkedés során, mert akkor is épp tele van droggal, az sincs rendben, de nem különösebben tragikus. Ha viszont valakit letartóztatnak, mert egy beteg transzgender aktivista gyűlöli, és tönkre akarja tenni, pusztán, mert kritizálja az elmebeteg mozgalmukat, ráadásul úgy, hogy nem is követett el bűnt, csak "gyűlöletbűncselekmény"-nyel vádolják, ami még nem is igaz, az tragikus.
2022. nov. 12. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!