Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Egyesült Királyság miért...

Az Egyesült Királyság miért lép fel az LMBTQ-val szemben?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig támogatónak tűntek.

2022. nov. 8. 12:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%

Én megvárnék még 1-2 más jellegű forrást.

A fidesz.hu, nem feltétlen mérvadó ilyen jellegű kérdésekben!

2022. nov. 8. 12:17
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

1#

Mérvadóbb, mint az lmbt barát Telex vagy Hvg.

2022. nov. 8. 12:22
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Az Egyesült Királyságban konzervatív párt van kormányon, így teljesen logikus a döntés.

Ugyanakkor ez azért messze áll az LMBTQ elleni megmozdulástól. Egyszerűen átláthatóságot követelnek a kiszervezett oktatási anyagokra is. Hiszen elég furán hangzik, hogy a tanterv bármely pontjába belelátsz, de amit kiszerveznek, abba nem, de közben téged terhel az oktatás minőségbiztosításának felelőssége.

Bár megélnénk, hogy nálunk is lenne ilyesmi. Mármint szexuális felvilágosítás, mint olyan. Kibszott nagy szükség lenne rá, dehát boomerék ezt másképp látják:S

2022. nov. 8. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Telex vagy a HVG, hány sajtópert vesztett, mondjuk az M1-hez képest?
2022. nov. 8. 12:27
 5/19 A kérdező kommentje:
3 - most te felvilágosítás alatt mit értesz? A sokadik gendert meg nemet és a semleges nemű wc-t meg a többi hülyeséget? Mert a normális felvilágosítás eddig is megvolt és igen, beszélnek a kölköknek amelegekről is. Én nem vagyok mai gyerek, így elmondom neked, hogy 20 évvel ezelőtt, amikor kisiskolás voltam beszéltek nekünk ezekről. És nem kellett hozzá transzvesztita, aki a térdén lovagoltat.
2022. nov. 8. 12:31
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

5, ja, nekünk is beszéltek a szexualitásról. 16 évesen, amikor az oszátly nagyrésze már nem volt szűz. Valamelyik tanár bejött és pironkodva elmondta, hogy létezik a szex. Az osztály tájékozottabb volt, mint ő. A gumióvszeren és a misszionárius pózon kívül kb semmit sem tudott.

Ezt bárki is szexuális felvilágosításnak hívja?:D

2022. nov. 8. 12:35
 7/19 anonim ***** válasza:
13%
Mert a szélsőbalosoknak nem sikerült kibékíteniük a két kedvenc csoportjukat: a migránsokat és a homárokat.
2022. nov. 8. 12:53
 8/19 A kérdező kommentje:
6; nálunk nem 16 évesen beszéltek róla először, hanem 5-ikes lehettem azt hiszem, felső tagozat első osztály. Azt megmagyarázhatnád viszont, hogy miért a degenerált transzvesztita kell bemenjen a kis okosságait előadni, miért elég jó erre egy iskolai szakember, védőnő, tanár? Hm?
2022. nov. 8. 13:39
 9/19 anonim ***** válasza:
65%
Mert az abnormális dolog.
2022. nov. 8. 13:39
 10/19 A kérdező kommentje:
*miért nem elég jó
2022. nov. 8. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!