Az milyen, hogy a transz nők próbálják kihúzni magukat a sorkatonai szolgálat alól?
Egy háborús helyzetben mennyire lehetne mégis számítani rájuk? Nekik csak követelésik vannak, de az ország védelmét nem látják el, holott erre fizikailag képesek lennének?
https://www.youtube.com/watch?v=rMIRX7Lu1sI
Szerintem eleve nem kellene háborúzni, hanem békés megoldásokat kellene találni. Háborúban emberek halnak, gyermekek maradnak árván és családok szakadnak szét.
Legyen bármilyen nemű valaki, teljesen jogos, hogy megpróbálja elkerülni azt, hogy ölnie kelljen, gyermekeket árvává, félárvává tennie, családokat szétszakítani, illetve, hogy őt öljék meg.
Ezzel Isten ellen vétkezve, a keresztény értékeket sértve.
#1: "Ha csak nők lennének a világon, nem lenne sorkatonaság és háború sem."
Túl azon, hogy biológiailag lehetetlen, elég megnézni egy munkahelyet, hogy a férfiak mennyivel jobban képesek kordában tartani a feszültségeket, míg a nők között mindig megy a szemétkedés, legszívesebben kikaparnák egymás szemét. Hát, nem vagyok biztos benne, hogy békésebb lenne a világ, ha csak nők élnének benne. De tudom, egy femipunci a nőket tiszta, szent lénynek tartja, nem fogadva el, hogy ők is képesek a gonoszságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!