Ha Észak-Koreában a férfiaknak nem 13 év és a nőknek nem 8 év lenne a kötelező sorkatonai szolgálat, akkor sokkal jobban élhetnének ott az emberek?
Szerintem ez két szempontból is gond, egyrészt iszonyatosan embertelen, másrészt a munkaképes lakosság 20%-a nem termel, hanem ellátást igényel. Ha ezek az emberek dolgozhatnának például a mezőgazdaságban, akkor kisebb eséllyel lenne éhezés, bár nem tudom, hogy mennyi mezőgazdaságra alkalmas földterület lenne bevonható, mert inkább az elmaradott tecnológia a probléma. De az biztos, hogy ezeket az embereket el kell tartani, és állítólag már ez sem megy zökkenőmentesen.
Az meg hogy az ember az élete legszebb évtizedét elveszik, iszonyatosan borzalmas. Tényleg nem értem, hogy miért tűrik ezt el ott. Én biztosan inkább a halált választanám.
Észak Korea mezőgazdaság szempontjából nagyon rossz helyzetben van
Amikor meghúzták ész nélkül a vonalat, akkor nem gondoltak erre... Szinte az összes valamire való mezőgazdasági terület Dél Koreaban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!