Izraelt mi értelme volt megalapítani az arabok között?
"Töriben erős vagyok."
Persze, neked halvány fingod sincs a töriről ha olyat állítasz hogy nem voltak szláv falvak sem a magyarok előtt a kárpát medencében, meg nem a vallás miatt üldözték a középkorban (!!) a zsidókat :D A többi hülyeségedbe már bele se megyek...
"Látni az írásodból miért utálnak titeket."
Ki utál minket? Max a hozzád hasonló 8 általánost végzett kurucon felnőtt 0 IQ-s sovoniszta.
Öcsém... :D Vagyis Nővérem...
Vagyis nem, mert a törvényeitek szerint nem vagyok emberi légy. Csak egy retkes gój.
Amúgy már ott elengedtem a dolgot, hogy a számba adtad, hogy én azt állítottam, hogy nem volt itt más csak magyar.
Na szép hétvégét.
"Vagyis nem, mert a törvényeitek szerint nem vagyok emberi légy. Csak egy retkes gój."
Oké légy és ezt tudod is idézni az izraeli törvénykönyvből vagy megint hazudsz?
"Amúgy már ott elengedtem a dolgot, hogy a számba adtad, hogy én azt állítottam, hogy nem volt itt más csak magyar."
Te írtad azt a bődületes hülyeséget hogy egy szláv falu se volt a magyarok előtt.
A törvényeitekbe nem mennék bele, bőven elég a Jézusról szóló rész... de tudom tudom kamu. Hogyne lenne az.
A büdös életbe nem írtam hogy nem volt itt egy szláv falu. Különben már bemásoltad voltam.
Lehet azt a részt haluzod be, amikor gúnnyal írtam, hogy itt -szerinted- frank, latin városok voltak.
Én tisztában vagyok vele, hogy voltak szlávok, avarok és a frank hatalom miatt a Dunántúlon, ha máshol nem is a vezetőrétegben mondjuk frank elem (itt megint belemehetnénk, hogy mi a frank elem).
De ha megbolondulsz, meg jobban kiforgtod a szavaim, akkor is GYÉREN LAKOTT terület volt itt.
Aztán nyugodj le.
Amúgy azt hittem lehet vele emberi nyelven beszélni. Nem lehet.
Teljesen kiforgatja a szavaim, meg itt szláv államok voltak meg virágzó frank városok.... szánalom.
Ez a rész az, amit féligazságnak hívnak, ami rosszabb a hazugságnál. Én a büdös életben nm írtam, hogy itt nem voltak szlávok.
Nem nagyon izgat a dolog, sem amúgy... de azért van egy szint.
Szerintem bíróság előtt bebizonyítaná simán, hogy 8 általánosom van.
Legyen annyi, bánom én.
Az egész olyan mintha mi magyarok visszamennénk Magna Hungariába. Mert az őseink földje, és nekünk jogunk van ahhoz a földhöz.
Aztán meg mindenkit elkergetnénk onnan, lerombolnánk a házaikat, kisajátínanánk a földjeiket, a végén pedig menekülttáborokba zárnánk őket, és mindezért az ott élőket tennénk felelőssé.
Mert az izraeliek ezt tették Izraelben a palesztinokkal.
38, "Szerintem bíróság előtt bebizonyítaná simán, hogy 8 általánosom van."
pedig az írásaid alapján közel sincs annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!