Ki mellé állnál ha rajtad múlna a 3. világháborúban?
Figyelt kérdés
Magyaroszág melyik oldalon járna jól az oroszok,Kína és ázsiai országok vagy Nato?2010. febr. 8. 20:33
11/68 A kérdező kommentje:
Nekem bejön az orosz mentalitás...
Egyébként igaza van aki svájcot írta :D
2010. febr. 8. 21:02
12/68 anonim válasza:
natoval szerintem jobban járna. környékünkön mindenki nato tag, aztán lerohannának a szomszédos országok, megvédeni pedig nem tudnánk magunkat ilyen profin leépített hadsereggel.
13/68 anonim válasza:
"Nekem bejön az orosz mentalitás..."
Kifejtenéd bővebben? Elmondanád hány éves vagy?
14/68 anonim válasza:
A ruszkikhoz ...Kinaiak Irániak meg a Oroszok (bár róluk nem hiszem) nem lennének puncik pár atombombát bevállalni ha úgy hozza a dolog.És nem szeretnék ott lenni ahol becsapódik... Amúgy egy ilyen háborút a dolgot a Call of Duty Modern Warfare 2 jól szemlélteti. De szerintem Natot nem lennének képesek legyőzni.Németek is így buktak: A VILÁGOT NEM LEHET MEGHÓDÍTANI, CSAK EGY RÉSZÉT!
15/68 anonim válasza:
Szereted a vodkát?
A ruszki zenét?
tetszenek az orosz lányok?
:D
17/68 anonim válasza:
"Sokkal közelebb áll hozzám a nyugati világ demokratikus szemlélete, "
Ja, demokráciát hirdetve megtámadtjuk az olajért Irakot és kinyírunk pár ezer embert, hogy ráerőltessük az országra a mi akaratunkat. (Amerika)
Micsoda kedves szemlélet.
18/68 anonim válasza:
svájci Magyarország, a "széf szíve" !:)
19/68 anonim válasza:
én sem állnék egyik helyre se, de szerintem nem is kell majd feltétlenül. ha lesz 3., akkor az nem európai területekért fog folyni, inkább a közelkeletért.
20/68 A kérdező kommentje:
Szereted a vodkát?
A ruszki zenét?
tetszenek az orosz lányok?
Orosz vodka legjobb,orosz zene is kedvencem:D és az oroszok lányok nagyon szépek...
Meg tiszta optimista ország uralkodik a maffia és veszélyes és szeretek izgalomba élni:D
2010. febr. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!