Harcba mennétek akár most is Nagymagyarországért?
Kedves 10:02-es!
Maximálisan logikus. Az ellenségem ellensége, illetve a szomszédom szomszédja a barátom.
Viszont, jelenlegi helyzetben, abszulute mindegy, hogy egyedül lépünk, vagy a bolgárokkal, az albánokkal és a lengyelekkel együtt, mert a NATO ellen ez mit sem ér.
"Minden normális ország tudja hogy Trianon igazságtalan volt és ez nem maradhat így."
Tudni tudja. Max. nem érdekli.
Miért lenne érdeke az USÁ-nak pl. egy kis kelet-európai ország határait rendezgetni?
Az viszont nagyon is érdeke, hogy a világban béke legyen, hogy ő a saját háborúira tudjon koncentrálni.
"Szerinted nincs nagyobb gondjuk az angoloknak minthogy ránk pazarolják hadseregüket?"
Van. De a fent említett okok miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy itt egy ellenőrizhetetlen konfliktus legyen.
Bocsi láttátok nem fejeztem be!(nemvolt net,gyors elküldtem:D)akk folytatom:
de szentemez egy hülye ötlet lenne,egy másik blogon írta az egyik kérdésemre egy válaszoló,azért írtam ki,hogy ti mit szolnátok!Szerintem is igazatok van!
Kérlek részletezd!
Kinek van igaza és miben?
Ugyanis elég sok vélemény érkezett.
Ahányszor meg akadályozzák Trianon revízióját annyiszor próbáljuk meg újra!
Egyszer próbálhatod csak meg, másodszor már hulla leszel sok magyarral együtt.
Igen
azért mert
"Nem alkuszom, nem adok egyetlen falut sem.
a máséból nekem nem kell egy falat sem.
de mi a miénk egy szép napon visszajár.
mert az én fajtám nem lesz birkanyáj!"
Az útlósóval teljesen egyetértek.
Engem mindig úgy neveltek,hogy inkább legyek 1 pillanatig oroszlán mint birka egy életen át.
Magyarul inkább harcolok és meghalok és élek 1 percig mint,hogy meghátráljak, bujdossak és rabszolga legyek egy életen át.
FIGYELEM!!!
Youtube-eltitkolt trianoni anyagok(3-részes)
Minden bennevan,az is hogy a trianoni békediktátum 1993január.1-étől már nem érvényes!
NÉZD MEG!ha érdekel a téma írjatok levelet az ENSZ-nek!fogjunk össze eggyütt sokat tehetünk,és ha írtok levelet,ha érdekel titeket,küldjétek el!Megadom a címemet,mert hozzánk le szokott járni egy képviselő,ő pedig el tudja küldeni!!!!(Írhattok a nyelvtörvényről is,csak írjatok!!!)MINDENT VISSZA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!