Melyik országba mennétek dolgozni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 09:36
1/11 anonim válasza:
Én itthon is szívesen eldolgozgatnék, ha nem lenne ennyire elcseszve a magyar néplélek és közkultúra, és a magyar emberek nem egymás torkát marnák, hanem segítő szándékkal lennének egymás iránt.
Itthon valami régen elromlott...
Amúgy ha nem itthon, akkor legszívesebben valami északi országban élnék, például Skandinávia egyik országa, Kanada, Alaszka, stb...
3/11 anonim válasza:
Valamelyik Skandináv államban,Svédországban vagy Norvégiában esetleg Finnországban.
Én a Déli országokat nem szeretem.
4/11 bumbi02 válasza:
én valószinüleg németország, belgium vagy anglia.
6/11 anonim válasza:
Elsősorban angol nyelvterületre, másodsorban bárhova, ahol használhatom az angolt és nem kell a német. Akárhogy próbáltam, sehogy nem tudom a németet megtanulni, értem alap szinten, ami egy turistának kell, de ennél tovább nem jutottam.
7/11 anonim válasza:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nekem tapasztalatszerzés céljából fontos inkább a külföld, mert olyan dolgokat ismerhetek meg munkában, amit itthon nem valószínű (orvos keresztanyám erre az élő példa, olyan dolgokkal, technikákkal, vívmányokkal, módszerekkel találkozik kint Svédországban, amikkel itthon nem dolgoznak a szakterületén, így ha hazajön, jóval tapasztaltabb lesz, mint itthon maradt kollégái).
9/11 anonim válasza:
Németországba (Münchenbe vagy Berlinbe)
10/11 anonim válasza:
itt ahol élek! Horvátország 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!