Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik országba mennétek...

Melyik országba mennétek dolgozni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 22:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%

akinek van esze, kreatív, egyedi, az bárhol karriert csinál, jah ha van kitartása.

aki egy szürke kisegér, annak már nehezebb, mindenhol.

kérdésedre a válasz, én egyenlőre jól megvagyok itthon.

2010. nov. 21. 22:20
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
amúgy, ha azt kérdeznéd, hogy élni hova mennék, akkor arra már tudnék országokat mondani.
2010. nov. 21. 22:23
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor hova mennél élni/dolgozni?
2010. nov. 21. 22:37
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

élni esetleg Svájcba. kisvárosba. voltam ott 2x, bátyám lakik kint. Isteni hely. körbe van véve az egész hegyekkel, csodaszép kék kis folyócska szeli át a várost, amerre nézel mindenhol rendezettség, az emberek rendesek.

Érted, jópár éve voltunk kint. Ott császkáltam hosszú hajjal, csuklópántokkal, sátánista jelképre emlékeztető pólóban, napszemüvegben, oszt amikor ránéztem egy ott horgászó embert, az odaköszönt. Semmi rosszindulat.

Nem úgy mint itthon. sajnos.

A napokban ebayra küdltem vissza egy terméket, oszt érdekességképp megnéztem hol lakik a srác. Amerikai, Kaliforniában. A tipikus amerikai kisváros ahol él, egymás mellett a szép házak, kertek kerítés nélkül, eszméletlen szép, nyugodt, rendezett. Más dolog, hogy Amerikába nem tuti, hogy szívesen kiköltöznék.

ilyen helyekre vágyódom. De egyenlőre inkább itthon csinálom meg a szerencsémet és meglássuk.

2010. nov. 21. 22:48
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

"akinek van esze, kreatív, egyedi, az bárhol karriert csinál, jah ha van kitartása. "

Persze és mi van ha pályakezdő az ember?

2010. nov. 21. 23:02
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

attól vagy kreatív, hogy érdekessé teszed magad pályakezdőként is.

egy informatikus, programozó, grafikus referenciákat tud gyártani hobbiból.

egy pénzügyis, közgázos, orvos stb végzettségű cikkeket, blogot, tanulmányokat és egyéb irományokat írhat, publikálhat.

egy szakmunkás, pl asztalos szintén tud referenciamunkákat készíteni, egy elektroműszerész szintén, stb stb, a sor végtelen. De kevés ilyen ember van. A legtöbb diák elvégzi a sulit és akkor várja, hogy nah jöjjön valami. Persze nem normális, hogy nem jön semmi, de érthető az is, hogy a munkáltatók az érdekes és referenciákkal megtűzdelt embereket alkalmazzák inkább.

2010. nov. 21. 23:16
 7/19 anonim ***** válasza:
hollandia, csehország
2010. nov. 22. 00:47
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

Mi a helyzet mondjuk egy rendszergazdával vagy hálózati szakemberrel referencia gyártás terén?

Köszi az eddigieket!

2010. nov. 22. 00:53
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
hagyjad, fogalma sincs az egészről, csak osztja az észt. mindenki ilyen, amíg egyszer pofára nem esik. :)
2010. nov. 22. 01:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Magyarországra.
2010. nov. 22. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!