Harcba mennétek akár most is Nagymagyarországért?
"Csak figyeljétek, hogy így lesz..."
A kristálygömböd nem mutatja, hogy kik fogják szétszakítani és milyen áron? Esetleg a lottó nyerőszámokat is megsúghatnád.
Nem.
A saját életem fontosabb mint olyan területek ahol nem is magyarok laknak...
Nem.
Úgy gondolom, hogy a hátrafelé tekintgetés és visszafelé haladás nem visz minket előre.
Egyébként sem az a lényeg, mekkora az ország területe. Talán a középkorban még így volt, de ma már egyáltalán nem. A 21. században 21. századi módon kellene előrevinni az országot.
Igen!
ÉN gondolkodás nélkül mennék.Tudom,hogy meg halnék,mert jelenleg a Szlovák és a Román hadsereg is erősebb mint a Magyar.De nem érdekel.A Haza mindenek előtt.Nagyapám gondolkodás nélkül ment 56-ban a ruszki ellen.Szegény mindig mesélte,hogy milyen félelem volt az emberek szemében mikkor jöttek a szovjet tankok.Ő hősként harcolt a hazáért és a szabadságunkért.Én se vagyok kivétel.Szerintem ez minden Magyar ember kötelessége.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:05
Bírom mikor pont a nagymagyarok nem tudnak magyarul írni.
"Bírom mikor pont a nagymagyarok nem tudnak magyarul írni."
Ez általában így van. Ha megnézed, elég sok igennel válaszolónak vannak problémái a helyesírással. Következtetéseket mindenki vonja le maga.
Általában pont azoknak ilyen nagy a szájuk, akik úgy érzik, hogy bizonygatniuk kell, hogy ők igenis magyarok. Még maguk előtt is.
A nácik között is pont a kétes származásúak voltak a leghangosabbak, akik még épp hogy csak befértek az "árja" kategóriába. Akik "100% árják" voltak, azok magasról tojták le az egészet.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:13
Tudod, azért nem írnak helyesen, mert egy fura érzés a gyomrukban gyorsabb írásra készteti őket az átlagos tempónál. Lehet hogy sokatoknak ez ismeretlen érzés, mert túl sok volt a fejmosás, de ébred már az oroszlán!
Blabla... aki tud helyesen írni, az gyorsan is tud! Aki tud magyarul fogalmazni, az felfokozott érzelmi állapotban írja a legszebb mondatokat.
Itt ez nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!