Feljövök erre az oldalra és mindig ilyen ostoba szar témákat találok nem bírom megállni a kommentelést mert ez egyszerűen valami hihetetlen idiotizmusra vall. Komolyan ez a nagy nacionalista marhaság már a a tököm ki van vele. Aki a gyűlölködést és a háborút választja azt a gyűlölet lángjai mind elemésztik. A környező országokkal szövetségre kell lépni és közel kell hoznunk egymáshoz a külömböző nemzeteket m,mert ez az egy járható út van arr ,hogy a következő generációra hagyjunk valamit. A nemzeti tudad és a kultúra fontos és úgy gondolom szükség van rá ,de ne próbáljuk már az erőszak igazolására használni vagy mögé bújni az én magyarságomat például mélyen sérti a nagy nacionalista múltban élő agymenés. A világot egyesíteni kell és békés úton közösen a többi nemzettel törekednünk kell arra is ,hogy a külömböző nemzetek is megőrizzék egyediségüket kúltúrájukat ,de ugyannakor egy erős közösség részeként és tagjaként érrezzék magukat . Elősszőr meg kell szabadulnunk a gyűlöletünktől és a szomszédainknak is msegíteni megszabadulni a gyűlölet minden szikrájától és együt építeni a jövőt ez az az idealista látásmód amiért én hajlandó lennék akár az életemet is adni csak ,hogy ez a törékeny béke megmaradjon. Akik nem éltek háborúban mint ahogy én sem nem is tudhatják milyen aháború ,de kérdezzétek meg azokat akik látták és nem olyan mint "joyszikolni" a gép előtt elcseszett egy generáció a miénk ,ha csak erőszakos megoldásokkal tudunk élni én nekem az egyik álmom ,hogy megtöröm ezt az örök gyűlöletet és szerintem az első lépés az igazi demokrácia kiépítése ahol nincsen semmilyen megkülönböztetés se pozitívan se negatívan és mindenki egyenlő a törvény előtt.
2011. máj. 15. 15:50
52/87 anonim válasza:
Ha mi támadunk és nincs rám szükség akkor nem. Ha meg minket támadnak és behívnak IGEN! Aki meg védekező harcban se jönne szolgálni a hazát az hazaáruló!
2011. máj. 15. 16:57
53/87 anonim válasza:
Ha kérhetném, akkor csak a határ menti magyar többségű területsávokat foglaljátok vissza.
Semmi kedvem kisebbségként élni a saját hazámban, és az sem tetszene, ha ezentúl a parlamenti választásokon mindig a szlovák, román, szerb stb. nemzetiségi pártok akarata lenne a döntő.
Köszönöm :)
2011. máj. 15. 18:05
54/87 anonim válasza:
Ad egy: Ha Horvátországot nem foglaljuk vissza, akkor korlátozott többség még meglenne (Felvidékkel és Erdéllyel együtt a magyarság aránya 52% lenne, durván), tehát kisebbség nem lennénk.
Ad kettő: Szerintem akik már ilyen militarista módon gondolkodnak, azok nem hogy nemzetiségi pártokat nem akarnak, de még nemzetiségieket sem. Egy ilyen háború után (siker esetén) itt olyan népirtás lenne a nem magyarok között, hogy csak pisloghatnánk. :(
2011. máj. 15. 18:24
55/87 A kérdező kommentje:
Nyelvtörvényeket vezetnénk be,és fokozott figyelemmel ellenőrizzük a nem magyar töbségű településeket,addig még be nem olvadnak,ez azt jelentené, hogy elveszítik akkori állampolgárságukat,és magyart kapnak,és 5-évük lenne,hogy magyarúl meg zudjanak tanúlni(persze ez csak foszlány,elmélet)Így bizt
2011. máj. 17. 20:16
56/87 anonim válasza:
Ezekért az intézkedésekért, amiket felsoroltál kidobnának az EU-ból, a NATO-ból, az ENSZ-ből és minden nemzetközi szervezetből. Ha nem tették volna meg már akkor, amikor szövetséges országokat megtámadtunk. Álmodozni lehet, de azért maradjunk a racionalitás talaján, amíg lehet. Mellesleg évszázadokat is várhatsz, amíg egy 10 milliós "kisebbség" asszimilálódik a másik 13 millióhoz.
2011. máj. 17. 20:20
57/87 anonim válasza:
Gyerek vagy te még, kérdező...
2011. máj. 17. 20:23
58/87 anonim válasza:
"Nyelvtörvényeket vezetnénk be,és fokozott figyelemmel ellenőrizzük a nem magyar töbségű településeket"
Ja. És kordában tartod a lakosság 47%-ának folyamatos lázadását, forrongását és szeparatizmusát?
Ilyet egy ország sem élhet túl!
"Ezekért az intézkedésekért, amiket felsoroltál kidobnának az EU-ból, a NATO-ból, az ENSZ-ből és minden nemzetközi szervezetből."
Ne is haragudj, de ez szerinted őt érdekli?
Sokkal fontosabb, hogy nem csak hogy kidobnának, de ellenünk is fordulnának és az USA nem Szerbiát, vagy Líbiát bombázná, hanem minket.
2011. máj. 17. 20:37
59/87 anonim válasza:
Hát az meg a másik, bár az amerikai bombázók már akkor jönnének, amikor a szlovák határt az első magyar katona átlépné.
2011. máj. 17. 20:40
60/87 anonim válasza:
Nehogy azt higgyétek már, hogy az USA ilyen kis pitiáner dolgokkal törődni fog. Különben is, mi köze van hozzá hogy Magyarországon és környékén mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!