Hová mennétek tovább tanulni?
Ebben az évben szeretnék jelentkezni főiskolára nappali tagozatra költségtérítésesre. Nem tudom milyen szakot jelöljek meg. Sajnos matekból elég gyenge vagyok és a pontjaim se valami egetveröek (kb 250 +-10)
Olyan szakot szeretnék amihez nem kell vagy csak kicsit kell a matek. Nagyon megköszönném ha tudna valaki egy ilyen szakot mondani,mert sajnos én ilyet nem találtam, pedig mindenképpen szeretnék fősulira menni.
24 f
Ebben az évben fogok érettségizni.Február még messze van de mégsem annyira,addig is szeretném látni hogy egyáltalán miben gondolkozhatok. Nyelvvizsgám még nincs. Földrajzból csináltam elhatározottat 60%.
magyar irodalom kb 50
magyar nyelv kb 50
történelem kb 50
matematika kb 30 mert ez az amiből abszolút gyenge vagyok .
Angol kb 70
Most inkább kevesebbet írtam....
Ne haragudj, nem megbántani szeretnélek, de ilyen eredményekkel miért akarsz a felsőoktatásba kerülni? Szerintem mielőtt bármiben is gondolkozol próbálj az eredményeiden javítani, főleg mivel akkor sokkal nagyobb lesz a választékod a "palettáról", az is lehet, hogy bejutsz államira. De ezek az eredmények nem tükrözik azt , hogy te készen állsz egy fősulira. Nem véletlenül van az, hogy csökkenteni akarják a helyeket.
Na de azért annyit még megkérdeznék, hogy mi lenne az ami érdekelne? Írtad, hogy a matek annyira nem játszik, de mi az amivel szívesen foglalkozol, amiből mindig is jó voltál, mindig is érdekelt? Abból már el tudunk indulni valamerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!