Biosz és kémia beállítottsággal minek érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
amivel el is lehet majd helyezkedni,nem orvosi, nem gyógyszerész és nem egészségügyis szeretnék lenni
2011. okt. 28. 19:53
1/6 anonim válasza:
Elmehetnél tanárnak, TT szakokon nagyon kevesen végeznek közülök, pár évtized múlva alig lesz ilyen szakos tanár. Vagy elmehetnél vegyészmérnöknek, avval még jól is lehet keresni, ha igazán érted a dolgod.
2011. okt. 28. 21:58
2/6 anonim válasza:
vegyészmérnökit nem ajánlom, mivel oda nagyon biztos matektudás kell, amit fakt nélkül nem szerzel meg.
az egyik osztálytársam biokém faktos és etológusnak készül.
másik lehetőség a tanár. egyre kevesebb van belőlük, mire végzel, már keresni fogják őket, talán a fizetésproblémát is sikerül megoldani.
2011. okt. 28. 22:59
3/6 anonim válasza:
én is imádom a biosz-kémiát :) de én tudom mi leszek... ahm különösebb hozzáfűzni valóm nincs, menj el kutatónak :) ha ne az akarnék lenni ami, akkor én annak mennék (meg ha lenne türelmem annyit tanulni)
2011. okt. 29. 21:27
4/6 anonim válasza:
gyere vegyésznek az eltére
2011. nov. 18. 19:25
5/6 anonim válasza:
a vegyészethez komoly matektudás kell - azt csak fakton tudod megszerezni.
2011. nov. 18. 20:11
6/6 anonim válasza:
És honnan veszed, hogy nem járt faktra/vagy nem szerezte meg máshonnan a kellő matektudást?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.