Mennétek harcolni? Bővebben lent!
Te biztosan nem éltél sem a háborúban,sem a forradalom idején!
Akkor sem hazaszeretetből harcolt az emberek többsége,hanem mert mennie kellett.
A forradalom idején sem harcolt az egész lakosság. Pesten harcoltak sokan,de ott sem mindenki, vidéken pedig nagyon kevés helyen voltak fegyveres harcok.
Békében mindenki hiheti,hogy ő harcolni fog,de ha odakerülne a sor,akkor a legtöbben féltenék a családjukat,otthonukat az életüket.
én harcolnék. és akiket barátaimnak vallok azok közül Mindenki ott lenne :) jó kis társaság, igazi Magyarok vagyunk.
ha az emberek végre fellázadnának a korrupció és a cigányok ellen igen ott lennék.
16/L (nem kell elkezdeni beszélni hogy milyen egy háború, forradalom,nem tapasztalat útján de tudom nagyon jól)
Én a mostani törvényhozási gyakorlat ellen hajlandó lennék fegyvert fogni. Nem mennék bele a legveszélyesebb helyzetekbe, próbálnám minimalizálni a kockázatot, de nem haboznék kiállni a jogainkért. Hidd el, sokan vannak még így ezzel, csak nem tudnak egymásról, egymásra várnak.
De ne rohanjunk a dolgok elébe!!! Esélyt kell adni a hatalomnak a belátásra! Először figyelmeztetni kell őket, békés eszközökkel. Addig szó sem lehet fegyveres konfrontációról, amíg nem nyilvánítottunk határozott véleményt, és azt a hatalom nem hagyta figyelmen kívül. Aláírást kell gyűjteni, el kell menni a lehető legtöbb demonstrációra, meg kell osztanunk a véleményünket egymással és a hatalommal. Ezzel talán rengeteg életet megmenthetünk.
"16/L (nem kell elkezdeni beszélni hogy milyen egy háború, forradalom,nem tapasztalat útján de tudom nagyon jól)"
Igen, a 16éves lányok rendszerint nagyon jól tudják milyen a háború..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!