Mennétek harcolni? Bővebben lent!
nem. ha besoroznának akkor az első szembejövő ellenséges hadtestnek megadnám magam.
sokmindent feláldoznék egy jobb Magyarországért de az életem nem.
nos hogy mi a forradalom az is érdekes kérdés.Hiszitek vagy sem 56ban is megvolt az akkori "békés többség" akik epekedve várták már mikor jönnek a szovjetek.Aztán a történelem kerekei úgy gördültek hogy a rendszerváltozás után hirtelen több forradalmár lett(bemondásra) mint annak idején.
A 2006os dolgok azért mások voltak.Egyrészt nem voltak lőfegyverei a népnek másrészt egymásra vártak az emberek.....az ember olyan hogy ha milliónyi ember benne van a "buliban" akkor hajlandóak ők is beszállni.De ha csak mókusörsnyi csapattal kéne felállnia akkor borítékolható hogy nem hősnek hanem bűnözőnek kiálltják ki..
utolsó válasszal egyetértek!
amúgy ha úgy látnám, hogy valóban a hazáért teszem akkor mennék! de egy mitugrász kis politikus szavára biztos, hogy nem!
Sokan úgy vannak ezzel, hogy milyen jó a harc, lehet lövöldözni, stb.
De mikor azt látják, hogy basszus ezek visszalőnek.
Ha megtámadnak minket akkor meg tudnánk magunkat védeni?
A magyarokért bármikor harcolnék , önként, dalolva térítésmentesen. Mert férfi vagy és az a dolgom, hogy védjem a hazám ha kell.
És aki nem így gondolja azt nem ítélem el, de tudom hogy ők vannak kevesebben és mi vagyunk többen.
...-mert férfi vagyok-...
elgépeltem
Ez a válasz 78%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:04
Abszolút egyetértek!
Az eddigi válaszokból arra kell következtessek , hogy tiszta szerencse h Izlandnak nincs hadserege mert ha volna annyi lenne nekünk:D
Nagyon,nagyon remélem ,hogy nem ez a reális kép a mai magyar hazaszeretetről és a hozzáállásról az ilyen dolgokhoz ami itt tükröződik.
Nem hiszem el , hogy csak nyúlbélák és bűnözők országa volnánk!!!!
Természetesen én ott lennék a harcban és tenném a dolgom amit rám bíznának.Nem csak azért mert családos vagyok hanem azért is mert nem engedné a büszkeségem , hogy gumigerincű túlélő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!