Szerinted az elmúlt 20 év-ben melyik kormány volt a legkártevőbb és melyik a leghasznosabb, legtisztább?
Ne csak pártokat mondjatok, mert az elmúlt 8 évben 3 MSZP kormány volt.
Szerintem a legjobb az elmúlt 1 év Bajnai kormánya volt, legrosszabb 2002-2009-ig.
18:05, "Tény, hogy nem kellett volna ezt mondaniuk, de ezt nem így mondták és nem ez volt vele a szándékuk, csak most ezen lovagolnak." - Nos ez lehet, de a forint értéke úgy látszik, nem a szándékaikhoz igazodik. Meg tudod, ha valaki pénzben mérhető kárt okoz nekem, nem igazán tudom értékelni, hogy "bocsika, nem így akartam"
Pedro
18:38 - "szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük"
Ezt sehogy sem kell kicsavarni, tisztán látszik a lényeg: Magyarország süllyed a szarban. Légy szíves ne védd Kósát, ő is nagyon jól tudja, hogy ezt bizony elcseszte.
"Bajnai Gordon pert nyert a Hírtv.hu ellen"
"A most megszületett ítélet nem jogerős."
?????????????????????
"nyíltan vállalta, hogy politikai célzattal, a választásokra időzítve készített filmet - olvasható a közleményben"
Bocs, ezt ti értitek félre, nem én.
"nem akart ártani."
Ekkora baromságot egyszerűen nem lehet véletlenül elkövetni. Te mit szólnál hozzá, ha végigszaladnék a rákbeteg kisgyerekek között azt ordibálva: "MIND MEG FOGTOK HALNI!"? Morbid példa, de gondolkozz el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!