Ez csak engem zavar?
Engem is zavar, ugyanis:
1. NEM VOLT SEMMI amitől meg kellett volna menteni a zsidókat..
2. Simán megérdemeltek volna a zsidók akkor egy olyan dolgot, ami elől menteni kellett volna őket.. na nem mondom ki.. :) http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE
Azt kérném valamelyik überistenkirályintelligens libsitől, hogy magyarázza már el nekem, 1944-ben hol / milyen elnyomó rendszer volt Magyarországon? Hungarista?
Tudod egyáltalán mi az, hogy hungarista? NEM!
Azt hiszem kicsit vicces dolog az, hogyha valaki megkérdezi, hogy mi leszünk a második Izrael, akkor rögtön jön az anti-szemitázás... HA NEM lennénk kis időn belül második Izrael, akkor miért idegesítené a libsi-szemitákat ennyire ez a kérdés? Miért féltek hogy felébred a magyarság? Úgy tűnik, mégiscsak van mit féltenetek! Akkor hol nem lenne jogos az anti-szemitizmus?
Ugyanígy írhatta volna, hogy "mi leszünk a második Németország?", ha németek vásárolnák fel a földjeinket. De ha ilyet írna, akkor vajon ez is zavarná a libsiket? Nem hiszem... Csak a zsidókat ne érje semmi bántódás, igaz-e? Akkor ki is a rasszista, és MEGKÜLÖNBÖZTETŐ?
Rátok húzzák a saját elméleteteket? Szar lehet...
Miért kell egy egyszerű kérdésre a saját beteg világod ordítva ráfogni? Nem értelek én titeket... Szánalmasak vagytok!
ÉBREDJ MAGYAR!
"1. NEM VOLT SEMMI amitől meg kellett volna menteni a zsidókat..
2. Simán megérdemeltek volna a zsidók akkor egy olyan dolgot, ami elől menteni kellett volna őket.. na nem mondom ki.. :)"
1. De volt. A német megszállók seggét nyaló, hazaáruló hungarista köcsögöktől.
2. Ébredj fel te. A népirtó gyilkosokat előbb-utóbb felakasztják. És simán megérdemlik.
" Engem is zavar, ugyanis:
1. NEM VOLT SEMMI amitől meg kellett volna menteni a zsidókat..
2. Simán megérdemeltek volna a zsidók akkor egy olyan dolgot, ami elől menteni kellett volna őket.. na nem mondom ki.. :) http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE "
De ugye ezek után nem akarod még bárkinek is bemesélni , hogy te nem vagy antiszemita?
"Ugyanígy írhatta volna, hogy "mi leszünk a második Németország?", ha németek vásárolnák fel a földjeinket"
Hát, tudod, a németek nagyságrendekkel többet fektetnek be piciny hazánkba, sokkal több mindenben benne vannak itthon, mint azok a csúnya izraeliek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!