Ez csak engem zavar?
2010. jún. 4. 18:51
11/34 anonim válasza:
Akkor csak egy rusnya fajgyűlölő féreg vagy, Kérdező.
12/34 anonim válasza:
Nem második Izraelben élünk.Igen csak neked furcsa,mert a többség nem foglalkozik a "világot elfoglaló zsidók" féle fikciókkal,csak akiknek nincs jobb tevékenységük,esetleg munkanélküliek vagy 8ált.végeztek és mindenért a zsidókat hibáztatják,mindazért amit maguknak köszönhetnek.Te melyikhez tartozol kérdező?
13/34 A kérdező kommentje:
Én a nyolc általánost végzett munkanélküliekhez, akiknek nincs jobb tevékenységük
2010. jún. 4. 19:32
14/34 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy fajgyűlölő vagyok? Nem írtam semmi olyasmit, amiből arra lehet következtetni
2010. jún. 4. 19:33
15/34 anonim válasza:
hát az olvasás mindenesetre biztos nem megy jól, ugyanis a névadók között véletlenül sincs egyetlen zsidó sem.
16/34 anonim válasza:
Most komolyan, ez és hasonlók most a legfontosabbak az országnak? Új weblap, kettős állampolg., utcák átnevezése. Nem kéne előbb egy kicsit rendbejönnünk?
17/34 A kérdező kommentje:
Mondtam én, hogy akikről elnevezik a rakpartokat azok zsidók?
2010. jún. 4. 19:41
18/34 anonim válasza:
akkor viszont mit is Izraelezünk?
19/34 A kérdező kommentje:
Tudod, kik voltak ezek az emberek?
2010. jún. 4. 19:54
20/34 anonim válasza:
Én tudom, a II. Vh alatt magyar zsidókat mentettek Magyarországon, kettőjüknek ez az életébe is került.
MI a bajod? Ezek az emberek a magyar történelem hősei, akik megérdemlik, hogy megemlékezzenek róluk - egy olyan kor hősei, aminek az áldozatairól mindenki tud, a hőseiről meg alig tudnak néhányan.
Vagy most komolyan az a bajod, hogy zsidókat mentettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!