Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem zavar, hogy Orbán...

Csak engem zavar, hogy Orbán Viktor egy mondatot sem képes elmondani úgy, hogy ne a megírt szövegét olvasná?

Figyelt kérdés

Nem szimpatizálok egyik párttal sem, remélem a FIDESZ helyreállítja az országot stb, de most nem ez a lényeg...

Engem nagyon is zavar, hogy az új miniszterelnökünk nem tud beszédet mondani önállóan.

Mást nem zavar ez rajtam kívül?

2010. ápr. 28. 21:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%
Miért melyik politikus tud előre megírt szöveg nélkül beszélni? Mindegyiknek van szövegírója.
2010. ápr. 28. 21:14
 2/24 anonim ***** válasza:
26%
Engem nem zavar.Mert amikor megírt szöveg nélkül beszél,az is jól megfogalmazott.Jó a retorikája.Medgyessyvel (aki viszont nem tud beszélni) folytatott vitájában pl.De mutass kérlek olyat,akit elfogadhetónak találod a retorikáját!
2010. ápr. 28. 21:14
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Szokd meg.Engem meg az zavar,hogy csak a birka hívei előtt mer szónokolni mert azok még akkor is tapsolnak ha fingik egy nagyot.Normális közeg előtt gyáva felszólalni,ott esetleg belekérdeznek a zagyvaságba és kibillentik a semmitmondó monológból.
2010. ápr. 28. 21:15
 4/24 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
3%

Savanyú a szőlő, mi..?

Te bezzeg jobb lennél, ugye?

Vagy Kurcsány et.?

2010. ápr. 28. 21:16
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
Gyurcsány klassz volt.Jól felmosta a padlót a vízfejűvel 2006-ban a miniszterelnökjelöltek vitáján.Ott nem volt előre megírt papír.:D
2010. ápr. 28. 21:19
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

"Szokd meg.Engem meg az zavar,hogy csak a birka hívei előtt mer szónokolni mert azok még akkor is tapsolnak ha fingik egy nagyot.Normális közeg előtt gyáva felszólalni,ott esetleg belekérdeznek a zagyvaságba és kibillentik a semmitmondó monológból."

Az általad istenített Vona Gábornak szerinted nincs szövegírója? :D Ő is mindig papírról dumál.

Elég naív gyerek lehetsz.

2010. ápr. 28. 21:21
 7/24 anonim ***** válasza:
70%

Tény, hogy megszólalásaikor be van nyugtatózva, mert elég idegbeteg ember. Kezelték is már emiatt külföldön. Ez hallatszik a beszédén is valószínűleg.

Nekem inkább a járása tűnt fel, hogy olyan "zavart", ahogy lóbálja a kezét, és megy. Figyeljétek meg!

8/24 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy előre megírt szöveget mond, hanem az, hogy OLVASSA!!!! Más az, ha néha-néha belekukkant hol is tart, de hogy 3-4 szavanként, vagy még annyi sem???

És mint írtam már, egyik párttal sem szimpatizálok.

9/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted miért nem állt ki vitára? Miért bút el a kampány idejére?
2010. ápr. 28. 21:22
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Medgyesi is lemosta a pororndról. Azért nem is mert kiállni újra TV vitára. A szóülamait tudja csak mondni. És sajnos sokan bedőltek neki a hívei közül.

Nem helyreállítani fogja az országot,hanem még jobban romokba dönteni. A gazdagoknak fog csak kedvezni,meg a Fideszesek zsebét tömni. Számára nem az ország,csak a hatalom a fontos.

Ez igen hamar kiderül majd a hívei előtt is.

2010. ápr. 28. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!