Csak engem zavar, hogy Orbán Viktor egy mondatot sem képes elmondani úgy, hogy ne a megírt szövegét olvasná?
Nem szimpatizálok egyik párttal sem, remélem a FIDESZ helyreállítja az országot stb, de most nem ez a lényeg...
Engem nagyon is zavar, hogy az új miniszterelnökünk nem tud beszédet mondani önállóan.
Mást nem zavar ez rajtam kívül?
Savanyú a szőlő, mi..?
Te bezzeg jobb lennél, ugye?
Vagy Kurcsány et.?
"Szokd meg.Engem meg az zavar,hogy csak a birka hívei előtt mer szónokolni mert azok még akkor is tapsolnak ha fingik egy nagyot.Normális közeg előtt gyáva felszólalni,ott esetleg belekérdeznek a zagyvaságba és kibillentik a semmitmondó monológból."
Az általad istenített Vona Gábornak szerinted nincs szövegírója? :D Ő is mindig papírról dumál.
Elég naív gyerek lehetsz.
Tény, hogy megszólalásaikor be van nyugtatózva, mert elég idegbeteg ember. Kezelték is már emiatt külföldön. Ez hallatszik a beszédén is valószínűleg.
Nekem inkább a járása tűnt fel, hogy olyan "zavart", ahogy lóbálja a kezét, és megy. Figyeljétek meg!
Nem az a baj, hogy előre megírt szöveget mond, hanem az, hogy OLVASSA!!!! Más az, ha néha-néha belekukkant hol is tart, de hogy 3-4 szavanként, vagy még annyi sem???
És mint írtam már, egyik párttal sem szimpatizálok.
Medgyesi is lemosta a pororndról. Azért nem is mert kiállni újra TV vitára. A szóülamait tudja csak mondni. És sajnos sokan bedőltek neki a hívei közül.
Nem helyreállítani fogja az országot,hanem még jobban romokba dönteni. A gazdagoknak fog csak kedvezni,meg a Fideszesek zsebét tömni. Számára nem az ország,csak a hatalom a fontos.
Ez igen hamar kiderül majd a hívei előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!