Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem zavar, hogy Orbán...

Csak engem zavar, hogy Orbán Viktor egy mondatot sem képes elmondani úgy, hogy ne a megírt szövegét olvasná?

Figyelt kérdés

Nem szimpatizálok egyik párttal sem, remélem a FIDESZ helyreállítja az országot stb, de most nem ez a lényeg...

Engem nagyon is zavar, hogy az új miniszterelnökünk nem tud beszédet mondani önállóan.

Mást nem zavar ez rajtam kívül?

2010. ápr. 28. 21:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Állítólag jó haverja volt Torgyán Józsi bácsi (nem tudom, mennyi igaz belőle), de hogy ebben semmit nem tanult tőle, az biztos, neki soha nem kellett papír, ha beszélni akart, beszélt... :-D
2010. ápr. 28. 22:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor maga írja a szövegeit, naprakészen válaszol a kérdéseire, és amikor beszédet mond, az annyira hosszú szöveg, hogy muszáj, hogy ott legyen egy kis puska. Én sokkalta rövidebb szövegeket mondok (nem politika téma), amikor mondok, legyen ez szakdolgozatvédés, vagy bármi, akkor is ott van előttem a papír, megnyugtat és igen, szoktam olvasni, de ez nem jelenti, hogy egy kicsit is felkészületlen lennék.
2010. ápr. 28. 22:53
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
22:53 - Tudod, miért ír hosszú szöveget? Hogy mire a végére ér, az emberek már ne emlékezzenek az elejére.
2010. ápr. 28. 22:57
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
Jo a kerdesed. En az OBAMAN szoktam elcsodalkozni,hogy bizony nincs tema amiben o ne lenne otthol. En meg az O kezeben nem lattam papirt pedig szinte napi gyakorisaggal latom Jolenne ha VIktor is tudna hasonlokat. De oneki sokszor meg a megirt szoveg elolvasasa is nehez. De ha mar vannak ilyen nehezsegei remelem olyan AGYAKKAL veszi magat korul akik tobbre kepesek. Hatha eljutna az a kis szegeny orszag valahova. ( Ne a Gorogok sorsara).
2010. máj. 5. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!