Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem zavar, hogy Orbán...

Csak engem zavar, hogy Orbán Viktor egy mondatot sem képes elmondani úgy, hogy ne a megírt szövegét olvasná?

Figyelt kérdés

Nem szimpatizálok egyik párttal sem, remélem a FIDESZ helyreállítja az országot stb, de most nem ez a lényeg...

Engem nagyon is zavar, hogy az új miniszterelnökünk nem tud beszédet mondani önállóan.

Mást nem zavar ez rajtam kívül?

2010. ápr. 28. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:21

Nem szeretem a jobbikot.Vona elég közhelyes.Ő egyszerűen fogalmaz,hogy az egyszerű szavazóbázisa megértse.

2010. ápr. 28. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

21:19 "Gyurcsány klassz volt.Jól felmosta a padlót a vízfejűvel 2006-ban a miniszterelnökjelöltek vitáján"

Az a baj,hogy utána a gazdaságot küldte arra a bizonyos padlóra a "vonja-vissza-elnök-úr-ne-akarjon-hazugsággal-nyerni" Fletó

2010. ápr. 28. 21:26
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

" Gyurcsány klassz volt.Jól felmosta a padlót a vízfejűvel 2006-ban a miniszterelnökjelöltek vitáján.Ott nem volt előre megírt papír.:D"

K*rva klassz volt, belehazudott Orbán, meg a választók szemébe. Frenetikus szónok, tényleg! Gratula! Te mit mondtál volna Viktor helyében? Hülye kommunista!

2010. ápr. 28. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

"Medgyesi is lemosta a pororndról. Azért nem is mert kiállni újra TV vitára. A szóülamait tudja csak mondni. És sajnos sokan bedőltek neki a hívei közül.

Nem helyreállítani fogja az országot,hanem még jobban romokba dönteni. A gazdagoknak fog csak kedvezni,meg a Fideszesek zsebét tömni. Számára nem az ország,csak a hatalom a fontos.

Ez igen hamar kiderül majd a hívei előtt is."

Te is egy igazi barom kommunista lehetz. Dejó, hogy végre eltakarodtok! :)

2010. ápr. 28. 21:28
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Medgyesi is lemosta a pororndról

Hahahaha

Medgyessy?!?!?!Akiről könyvet adtak ki a makogásai miatt? [link]

Az az ember beszélni nem tudott.

2010. ápr. 28. 21:28
 16/24 A kérdező kommentje:

Most légyszíves ne azt nézzétek, hogy ki melyik párthoz tartozik és mit csinált mit nem...

A kérdés az, hogy zavaró-e másnak is, hogy csak a fent említett módon tud beszédet mondani?

Köszönöm!

2010. ápr. 28. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:

"Az általad istenített Vona Gábornak szerinted nincs szövegírója? :D Ő is mindig papírról dumál.

Elég naív gyerek lehetsz."

Az illető akihez a válaszodat írtad nem Jobbik szimpatizáns. Én viszont az vagyok, s jónéhány beszédét láttam Vona Gábornak, viszont egyetlen olyan jelenetet sem tudok hirtelen előhozni emlékeimből, amikor oldassa a szövegét, s nem kérdezője/szimpatizánsai szemébe néz.

2010. ápr. 28. 21:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg kérdező, hogy neked nem válaszoltam, viszont nem sűrűn hallgatom Orbán beszédeit, így nem ismerem szokásait/hibáit sem.
2010. ápr. 28. 21:50
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Ez legyen Viktorral a legnagyobb probléma...
2010. ápr. 28. 22:01
 20/24 anonim ***** válasza:
51%
Lehet téged zavar, engem ugyan nem.Az sem zavart, amikor a Vona március 15-én hangsúlytalan és nem normális stílusban a mikrofont ette,aztán semmit nem ért el...Ezek ilyenek.
2010. ápr. 28. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!