Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Téged is zavar? Offolok,...

Téged is zavar? Offolok, kérdésen belüli, nem oda tartozó csevegések?! (engem bizony zavar, hogy végig olvasok egy kommentet, aztán látom, hogy semmi köze a kérdéshez.

Figyelt kérdés
Van itt az a bizonyos 73 % -os FIDESZ "hívő" és a Pezsi haverja. Baromira idegesítő,hogy a FIDESZT érintő kérdésekben elég gyakran azt kell olvasnom,hogy pezsi te vagy? Válaszolnak a kérdésre,aztán a kérdésen belül barátian cseverésznek,ahelyett hogy privátba tennék,hisz ez az oldal mégis csak arra van,hogy bizonyos kérdéseket megvitassunk,nem arra,hogy offoljunk ugyebár. Engem igenis zavar,hogy egy témát megakasztanak...ja és azért őket emelem ki,mert az elmúlt pár napban a politika kérdésekben folyton ebbe botlok.(megjegyzem,hogy még ők a normálisabbak,mert vannak a szitkozódok,akik offolnak,és nem a kérdezőt segítik,szóval direkt nem az őrülteket emelem ki)de olyan jó lenne,ha a jövőben ne látnám azt,hogy pezsi...és a traccs party!
2010. jún. 8. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azért örülök,hogy ilyen későn legalább egy értelmes ember is netezik az utolsó válaszadó személyében. Az első kettőről nincs mit mondani,a kérdésemben is direkt két olyan emberkét neveztem meg,akik legalább értelmes dolgokról írkálnak egymásnak, még ha ezzel offolnak is.
2010. jún. 8. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Tényleg zavaró

OFF: aludjatok most már: http://www.youtube.com/watch?v=EK0UYyfjhPo

2010. jún. 8. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:

"azért örülök,hogy ilyen későn legalább egy értelmes ember is netezik az utolsó válaszadó személyében. Az első kettőről nincs mit mondani,a kérdésemben is direkt két olyan emberkét neveztem meg,akik legalább értelmes dolgokról írkálnak egymásnak, még ha ezzel offolnak is."

Hmm, valaki több regisztrációval tolja, ehh? Nem baj, akkor két sör lesz. ;)

(Amúgy a maga a kérdésed is OFF a témakörben, szóval kihasználom az alkalmat egy kis trollkodásra. ;))

2010. jún. 9. 00:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Ki a szar az a PEZSI?

Milyen hülye név már:)

2010. jún. 9. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Óóó minket nem zavar :) Tudod legalább nem anyázunk :) Nem személyeskedünk, csak azonosítunk. Jobban tetszik amikor százalék alapján megy a dolog? "Itt vagy 23-as, te vagy az?" Mindig politika a téma, kivétel nélkül, személyeskedés és trágár megjegyzések nélkül. Politikában pedig politika a téma. Rendszerint pedig saját, halott kérdésekben. Ha kifogásolni valód van, ott írd meg, és kéretik nem összekeverni, a másik 626ezer 73 és 68%-ossal.
2010. jún. 9. 01:08
 6/13 anonim ***** válasza:

"Akkor talán válaszolnál arra,hogy is folytatódik az életed az egyetem után?Mert ha az a variáció áll fenn,hogy beállsz apuci vállalkozásába körmöt reszelni,nem hinném ,hogy több mondanivalóm van számodra...uccse értenéd."

Tudod, engem ez zavar. Ameddig ilyenekkel teletömködni a kérdést, hogy "undorító, ahogyan személyeskedsz". Ez nem akaszt meg egy témát? Ez az, ami eltér a politikától. Ha zavar, hogy név szerint politizálunk, jó, egye fene, majd ha nem lesz személyeskedés és trágár megjegyzések személyeket illetően, akkor talán nem nevezünk nevén senkit.

2010. jún. 9. 01:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyébként őszintén nem értelek "értelmes dolgokról írkálnak egymásnak, még ha ezzel offolnak is."

Figyelj, politika témáról írkálunk, politika témakörben. A kérdésekhez kapcsolódóan. Ha a Blikk címlapsztorijáról beszélnénk off lenne, de mivel politizálunk nem off. Ráadásul értelmesnek tartod, tetszik, akkor mi a gond? A kérdéseket kivétel nélkül megválaszoljuk, megmutatom melyik válaszom volt off az utóbbi egy hónapban.

2010. jún. 9. 01:24
 8/13 anonim ***** válasza:

"Úristen mennyi 66-os...Kezdek beléjük őrülni :)

Ezt a választ te írtad.

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:17"

Tessék...ez valóban off, illetve reakció. Egy másik kérdésben a drága 66%-os volt az, aki a fentebb bemásolt személyeskedést intézte felém. Nem sértődnék meg, ha ezt a válaszom törölnék, off volt,és ezen a szinten ez nem kötődik a politikához.

2010. jún. 9. 01:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Kitörölték a sörömet, valószinűleg "offolás" miatt. csak azért is kérek mostmár egy sört!

És jelen topikban ez nem feltétlen offolás, hanem a vélemyénnyilvánítás egyik formája, amit persze meg kell érteni. Mivel épp az offtopik hozzászólásról szóló kérdéshez írtam egy oda nem illőt, azért tettem, mert én igazából legfeljebb nevetek egy jót ha valami oda nem illő, de vicceset írnak. Szerintem a kérek egy sört az itt viccnek számított...

2010. jún. 9. 07:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez az oldal nem fórum, így nem arra való, hogy itt beszélgessenek az emberek. Kérdésekre kell válaszolni, ha a válaszoló kommentje nem pontos, akkor kiegészítheted. Ha beszélgetni akartok, akkor hiphop lehet csinálni egy fórumot. Ha akarjátok meg is csinálom, ott lehet beszélgetni.
2010. jún. 9. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!