Téged is zavar? Offolok, kérdésen belüli, nem oda tartozó csevegések?! (engem bizony zavar, hogy végig olvasok egy kommentet, aztán látom, hogy semmi köze a kérdéshez.
"azért örülök,hogy ilyen későn legalább egy értelmes ember is netezik az utolsó válaszadó személyében. Az első kettőről nincs mit mondani,a kérdésemben is direkt két olyan emberkét neveztem meg,akik legalább értelmes dolgokról írkálnak egymásnak, még ha ezzel offolnak is."
Hmm, valaki több regisztrációval tolja, ehh? Nem baj, akkor két sör lesz. ;)
(Amúgy a maga a kérdésed is OFF a témakörben, szóval kihasználom az alkalmat egy kis trollkodásra. ;))
Ki a szar az a PEZSI?
Milyen hülye név már:)
"Akkor talán válaszolnál arra,hogy is folytatódik az életed az egyetem után?Mert ha az a variáció áll fenn,hogy beállsz apuci vállalkozásába körmöt reszelni,nem hinném ,hogy több mondanivalóm van számodra...uccse értenéd."
Tudod, engem ez zavar. Ameddig ilyenekkel teletömködni a kérdést, hogy "undorító, ahogyan személyeskedsz". Ez nem akaszt meg egy témát? Ez az, ami eltér a politikától. Ha zavar, hogy név szerint politizálunk, jó, egye fene, majd ha nem lesz személyeskedés és trágár megjegyzések személyeket illetően, akkor talán nem nevezünk nevén senkit.
Egyébként őszintén nem értelek "értelmes dolgokról írkálnak egymásnak, még ha ezzel offolnak is."
Figyelj, politika témáról írkálunk, politika témakörben. A kérdésekhez kapcsolódóan. Ha a Blikk címlapsztorijáról beszélnénk off lenne, de mivel politizálunk nem off. Ráadásul értelmesnek tartod, tetszik, akkor mi a gond? A kérdéseket kivétel nélkül megválaszoljuk, megmutatom melyik válaszom volt off az utóbbi egy hónapban.
"Úristen mennyi 66-os...Kezdek beléjük őrülni :)
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:17"
Tessék...ez valóban off, illetve reakció. Egy másik kérdésben a drága 66%-os volt az, aki a fentebb bemásolt személyeskedést intézte felém. Nem sértődnék meg, ha ezt a válaszom törölnék, off volt,és ezen a szinten ez nem kötődik a politikához.
Kitörölték a sörömet, valószinűleg "offolás" miatt. csak azért is kérek mostmár egy sört!
És jelen topikban ez nem feltétlen offolás, hanem a vélemyénnyilvánítás egyik formája, amit persze meg kell érteni. Mivel épp az offtopik hozzászólásról szóló kérdéshez írtam egy oda nem illőt, azért tettem, mert én igazából legfeljebb nevetek egy jót ha valami oda nem illő, de vicceset írnak. Szerintem a kérek egy sört az itt viccnek számított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!