Téged is zavar? Offolok, kérdésen belüli, nem oda tartozó csevegések?! (engem bizony zavar, hogy végig olvasok egy kommentet, aztán látom, hogy semmi köze a kérdéshez.
"Ez az oldal nem fórum, így nem arra való, hogy itt beszélgessenek az emberek. Kérdésekre kell válaszolni, ha a válaszoló kommentje nem pontos, akkor kiegészítheted. Ha beszélgetni akartok, akkor hiphop lehet csinálni egy fórumot. Ha akarjátok meg is csinálom, ott lehet beszélgetni."
Blabla, mutass egy olyan kérdést már, ahol van relatíve sok (mondjuk 20+) válasz és nem reagálnak egymásra az emberek! De persze, majd mindennek külön fórumot nyitnak, nem? :)
ma 0:14 : az első nem én vagyok, de köszönöm az elsőnek a "helyettem" írt véleményt:D
Azért nem off a kérdésem,mert konkrétan a politika rovatban talákozok elég gyakran ezzel a "jelenséggel" .
ma 0:31 61%: szerintme is hülye név a Pezsi, de ha már mindenképp nevet akar valaki írni, akkor írja azt ahogyan anyakönyvezték,mert gondolom nem ez a neve:) és úgy sem kevernék össze senkivel,mert nem jellemző,hogy bárki aláírja.De nem is neven van a lényeg. Nem a név szerinti beszélgetés a zavaró,hanem pl ez:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
FATALITY!!
73% mindenkivel leszámolt;)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Azért ez most annyira nem volt nehéz, amikor anyázósok vannak akkor azokkal nehezebben bírok el :D:D Ők túl önfejűek és hát a primitív jelző illik leginkább rájuk :D
Pezsi! Hogyhogy még ébren? :) Éjszakás vagy? :)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
Ááá,már vágom magam vizszintesbe,csak megvártam a leszámolás végét:D Jó éjt!!!;)
Tovább is van,írjam még? :) Ez egy politikai kérdésen belül szerepel,de ennél többel is találkoztam.
Mégegyszer mondom, nem az zavaró,hogy megszólítjátok egymást névszerint,hanem az efféle csevegések,amit bemásoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!