Ez csak engem zavar?
2010. jún. 4. 18:51
1/34 anonim válasza:
Nah..,ez már több a sok(k)nál!!!!:S
2/34 anonim válasza:
meg kell felelni az izraeli pajtásainknak, mindenhol ahol lehet. ők valaha tettek valamit értünk? mondjuk magyar zászlós kitűző a knesszetben ...
3/34 anonim válasza:
Igen, csak téged zavar, meg a többi újnyilas kis barátodat. Inkább nevezték volna el Szálasiról, mi?
4/34 anonim válasza:
Miért nem egyből Simon Peresznek vagy Ben Gurionnak nevezik át őket?
5/34 anonim válasza:
ma 18:58
Na, ha ez sem zavar téged, akkor már tényleg nincs kétség afelől, hogy kihez húz a szíved.
6/34 A kérdező kommentje:
44
te hülye vagy
2010. jún. 4. 19:03
7/34 anonim válasza:
Nem értem a problémádat, lehet, hogy nem tűnt föl, hogy itt az akkori hősökről nevezik el a rakpartokat.
szerintem jó dolog, hogy nem csak a nyilasok áldozatairól és rémtetteiről emlékezünk meg, hanem ezzel a gesztussal azoknak a nevét is ismertebbé próbálják tenni, akikre büszkék lehetünk, akik az akkori rendszer és helyzet ellenére is, saját magukat veszélybe sodorva mentették az embereket (van nekik ugye az Igazak Fala, de arról csak az ismeri a neveket, aki külön odamegy és elolvassa, így meg sokkal szélesebb körben fogják tudni, hogy ki volt mondjuk Salkaházi Sára).
8/34 anonim válasza:
Miért kihez húz a szívem? Rögtön húzok valahova, ha nem zavar, hogy kiről neveznek el rakpartokat? Ez a ti logikátok?
9/34 anonim válasza:
Mi van kisnyilas, rossz a lelkiismereted? Igen, csak téged zavar, meg a többi kopaszt.
10/34 A kérdező kommentje:
Csak tudnám, miért kisnyilasoztok Kopasz sem vagyok.
2010. jún. 4. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!