Munkanélküliek! Miért vagytok azok?
9. válaszoló!
Talán be kellett volna jelentened, és nem 300 Ft körüli órabért adni, fizetett szabadság nélkül!!!!! Az ilyen „lehuzósakat” 1-2 évre kellene büntetni. Más kiszolgáltatottságát aljas dolog kihasználni!
Legközelebb 100 Ft -os órabért kell ajánlani, aztán lehet kántálni, hogy "nem is akarnak dolgozni".
" ha hat eve munkanélküli vagy akkor miért lógsz a gyk-n?"
Miért mit kellene tennie? Napi 16 órában vigyáz állásban állni, és ostorozni magát?!
Ugyanugy joga van hozzá, hogy elmondja a véleményét, mint bármely állampolgárnak.
Mentális betegségem nem teszi lehetővé,hogy dolgozzak.
Borsodban,diplomás.
Pontosan ezért nem oldódik meg a régiók közötti egyenlőtlenség, mert a magyar nem hajlandó megmozdulni a munkáért. Lehetőleg még otthonról sem akarna kimozdulni, ha nem muszáj. Jöjjön a munkáltató, utána pedig köszönje meg, hogy dolgoztál neki... Egy munkahelyet, pláne egy termelő egységet nem lehet havonta másik megyébe költöztetni, mert most éppen ott hajlandók dolgozni az emberek. A mindenki által vágyott és majmolt Nyugaton az emberek napi 100-150 kilométereket ingáznak irányonként, hogy legyen egy jó állásuk. Ha majd itthon is tömegesen hajlandó lesz a munkaerő a lehetőségek után menni, elkezd javulni a helyzet.
Azt pedig, hogy a munkalehetőségek nagy része Budapesten összpontosul, el kell fogadni. Ebben az országban ez egy adottság, mindent a vízfej irányít.
36 évesen csípőprotézist kaptam, az eredeti munkaköröm( gépkezelő), azt nem tudtam ellátni, így megköszönték a részvételt. 20 éves korom óta dolgoztam ott, egy helyen, most 2. hónapja vagyok munkanélküli. Halvány fogalmam sincsen, hova tudok elmenni dolgozni, ilyen fém ízülettel.
Elég kiégető a szitu, de dolgozok rajta, max leszek bakter, de már azokat is lecserélték villanysorompóra...
Nehezen.
A képzési időt meghaladva.
5 év alatt csináltam meg a 3 éves bsc képzést.
Nem tudtam minden órára bejárni,sokszor voltam rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!