Benneteket néztek le már azért, mert munkanélküliek vagytok? Ha igen, rosszul éreztétek magokat emiatt?
Velem már előfordult, konkrétan a nagybátyám volt felesége (összeállt egy idős pasassal). Nem ő mondta, úgy hallottam vissza, hogy szerinte csak élősködöm a szüleimen.
Tény, hogy régóta nincs fix munkám, de alkalmiak vannak + itthon is mezőgazdasági dolgokkal szoktam foglalkozni. Havonta adok be pénzt közös költségekre(rezsi)és amit vásárlásnál magamnak szánok, azt is mind kifizetem nekik. Karácsonyra sem kértem semmit.
Ha látok másokat munkába menni/munkából jönni, mindig az jut eszembe, amit ő mondott rám.
Most egy megbízási díjas, itthon végezhető kisebb munkát is kaptam, amit már csak azért is elvállaltam, hogy akkor kelljek minden nap, mint mindenki más, aki dolgozni jár, mert időponthoz kötött, nem válik rendszertelenné a napi időbeosztás.
Nekem is hiába van 8 órás, bejelentett munkám, én se keresem meg a 70 E-t se, és csupa stressz, egésznapos ideg az egész, gyűlölöm magát a helyet, de jópár kollégámat is. A fizetésem se tudom beosztani, mert másfél - 2 hét alatt elmegy számlákra és 1-2 nagyobb bevásárlásra.
Nagyon nem tud érdekelni h ki mit gondol, nem szorulok senki sajnáltára v lenézésésre, amit tudok megteszek, nem csak a sült galambot várom.
Biztos van, akinek jobban megy, vhol 1 kicsit irigy is vagyok. Pl: Tesóm ügyvéd, mielőtt lediplomázott volna biztos melóhelye volt és lesz nyugdíjas koráig, ő soha se tapasztalta (és nem is fogja) milyen az, amikor vki görcsösen keres munkát és sorra jönnek a pofára esések. Nekem is hiába van 2 remek szakmám ha nem tudok elhelyezkedni benne. Addig megyek, míg nem találok, 1x majd csak sikerül.
benne, de még más helyen se :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!