Gárdisták, Jobbikosok! Ti minden cigányt utáltok?
Komolyan érdekelne hogy csak az "olyan" cigányokat utáljátok, vagy mindet, tekintve hogy ez nem az ő országuk mégis foglalják a helyet.
Én bevallom cigány vagyok, és baromira zavar, hogy én tényleg tanulok, terveim között van hogy egyetemre megyek, vagy zenész leszek, soha nem loptam, nem segélyeken élnek, mindennap tisztálkodom, nem járok büdösen, mégis sokszor utálkozva néznek rám az utcán, vagy a villamoson, (főleg a nagyhajú bakancsosok). Ha olyat látok aki magyar zászlós kabátot hord, inkább át is megyek a másik járdára mert előre tudom a reakciót.
Nekem ez nagyon megalázó, s igazságtalannak érzem, hogy csak azért kapok megvetést, mert sötétebb bőrűnek születtem, holott nem is én tehetek róla.
"A kérdező kommentje:
Ti hova ülnétek a vonaton? Egy részeg magyar, vagy egy jólöltözött cigány mellé?......erről beszélek:S"
jól öltözött cigány. tipikus maffiózó beütést keltik, azok a legrosszabbak.
ha egy cigány szocializálódott, és beolvadt a magyarok közé, akkor az ember elsőre észre sem veszi rajta, hogy cigány,bőrszíntől függetlenül.
EN MINDEN CIGANYT UTALOK MERT MEGVAN ROLA A VELEMENYEM ES SZERINTEM AZ EGESZ VILAGNAK MEGVAN ROLATOK A VELEMENYE,
MERT A CIGANYOK UTALNAK DOLGOZNI,KOSZOSAK,LOPNAK,CSALNAK,ES....AMELYIK CIGANYBAN A LEGJOBBAN MEGBIZOL AZ HATULROL LESZUR.NEKEM CIGANY OLTE MEG A DEDNAGYMAMAMAT,CIGANY LOPTA EL A BICIKLIMET GYERMEKKOROMBAN,AZ 5ORASI HIREKBEN CSAK CIGANYOKROL VAN SZO,A BORTON CIGANYOKKAL VAN TELE(90%-BAN),STB...
EN HELYEDBE ELMENNEK INDIABA MERT OTT NEM TUNOK KI A TOBBI KOZUL ES NEM ALAZNAK...TALAN EZ A LEGJOBB MEGOLDAS,ES TANACS EGYBEN...OTT TANULJAL HA AKARSZ OTT HA AKARSZ LOPJAL CSAJJAL VAGY CSINALJAL AZT AMIT AKARSZ,CSAK NE EUROPABAN!!!EN PL.MAGYAR VAGYOK,BUDAPESTEN SZULETTEM ES ERDELYBEN,ELEK...HA ELJON EGY KULFOLDI ROMANIABAN MAR EGYBOL ARRA GONDOL HOGY JAJ ISTENEM 80SZAZALEKBAN ITT CIGANYOK ELNEK,ELLOPJAK A KOCSINKAT,KIRABOLNAK,VAGY AKKAR MEGOLNEK...BEMOCSKOLJAK A CIGANYOK EGY ORSZAG HIRNEVET ES SZERINTEM EZ A HELYZET MAGYARBAN IS CSAK OTT MEG NEM UTALJAK OKET ANNYIRA ES NINCSENEK ANNYIRA KISZORITVA MINT PL.ROMANIABAN,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!