Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gárdisták, Jobbikosok! Ti...

Gárdisták, Jobbikosok! Ti minden cigányt utáltok?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne hogy csak az "olyan" cigányokat utáljátok, vagy mindet, tekintve hogy ez nem az ő országuk mégis foglalják a helyet.

Én bevallom cigány vagyok, és baromira zavar, hogy én tényleg tanulok, terveim között van hogy egyetemre megyek, vagy zenész leszek, soha nem loptam, nem segélyeken élnek, mindennap tisztálkodom, nem járok büdösen, mégis sokszor utálkozva néznek rám az utcán, vagy a villamoson, (főleg a nagyhajú bakancsosok). Ha olyat látok aki magyar zászlós kabátot hord, inkább át is megyek a másik járdára mert előre tudom a reakciót.

Nekem ez nagyon megalázó, s igazságtalannak érzem, hogy csak azért kapok megvetést, mert sötétebb bőrűnek születtem, holott nem is én tehetek róla.

2010. márc. 17. 14:28
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Provokáció - Álkérdés.
2010. márc. 21. 14:56
 32/57 A kérdező kommentje:
Nem provokáció és álkérdés. Azt hiszem érdekelhet hogy miért van az ami van, vagy elkezdhetek énis büdös parasztozni ahogy fajtársaim de nem hinném hogy ezzel előrébb jutok, ezért gondoltam megkérdezem hogy mivel vívtam ki az ellenszenvet. Szerintem fordított esetben másokat is zavarna.
2010. márc. 21. 15:08
 33/57 anonim ***** válasza:
46%
Engem az zavar, hogy bértollnok vagy :D
2010. márc. 21. 15:29
 34/57 anonim ***** válasza:

Amit leírtál magadról, mind becsülendő.

Ennek ellenére (és sajnálatomra) még nem találkoztam veled hasonló cigánnyal. Így mondhatom, hogy saját tapasztalataim alapján is a kérdésedre a válaszom igen. Sajnos sokat láttam már a cigányokból, és tényleg nem találtam közöttük egy becsületes embert sem. Viszont nagyon remélem, hogy egyszer változk majd a nézőpontom. De ez nem rajtam múlik, és már nem vagyok túl reménnyel teli sem.

2010. márc. 21. 15:38
 35/57 A kérdező kommentje:
Engem meg az hogy hülye vagy. Nem a kérdés indítka számít nem az hogy mi a célom a kérdéssel hanem hogy válaszokat kapjak. Persze akinek nincsennek érvei az elvérzik.
2010. márc. 21. 15:40
 36/57 A kérdező kommentje:
az előző a 15:29-esnek ment
2010. márc. 21. 15:41
 37/57 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem minden cigányt utálok, a ritka kivételeket csak simán nem kedvelem. De nehéz megkülömböztetni a dolgozó és a sima cigányt, úgyhogy a dolgozó cigányok lesznek azok akiket majd sajnálunk...1 kicsit.
2010. márc. 21. 17:58
 38/57 A kérdező kommentje:
erről beszélek...:S
2010. márc. 21. 17:59
 39/57 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fontos dolgot elfelejt a társadalom.

Magyarnak legyen magyar a barátja, cigánynak legyen cigány. Mi éljünk a hazánkbanban, Ti éljetek egy cigányországban.

Nem vagyok jobbikos

2010. márc. 21. 19:06
 40/57 A kérdező kommentje:
Itt a gond, és hol van cigányország, kedves földhöz ragadt, primitív barátom? :)
2010. márc. 21. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!