Gárdisták, Jobbikosok! Ti minden cigányt utáltok?
Komolyan érdekelne hogy csak az "olyan" cigányokat utáljátok, vagy mindet, tekintve hogy ez nem az ő országuk mégis foglalják a helyet.
Én bevallom cigány vagyok, és baromira zavar, hogy én tényleg tanulok, terveim között van hogy egyetemre megyek, vagy zenész leszek, soha nem loptam, nem segélyeken élnek, mindennap tisztálkodom, nem járok büdösen, mégis sokszor utálkozva néznek rám az utcán, vagy a villamoson, (főleg a nagyhajú bakancsosok). Ha olyat látok aki magyar zászlós kabátot hord, inkább át is megyek a másik járdára mert előre tudom a reakciót.
Nekem ez nagyon megalázó, s igazságtalannak érzem, hogy csak azért kapok megvetést, mert sötétebb bőrűnek születtem, holott nem is én tehetek róla.
Amit leírtál magadról, mind becsülendő.
Ennek ellenére (és sajnálatomra) még nem találkoztam veled hasonló cigánnyal. Így mondhatom, hogy saját tapasztalataim alapján is a kérdésedre a válaszom igen. Sajnos sokat láttam már a cigányokból, és tényleg nem találtam közöttük egy becsületes embert sem. Viszont nagyon remélem, hogy egyszer változk majd a nézőpontom. De ez nem rajtam múlik, és már nem vagyok túl reménnyel teli sem.
Szerintem egy fontos dolgot elfelejt a társadalom.
Magyarnak legyen magyar a barátja, cigánynak legyen cigány. Mi éljünk a hazánkbanban, Ti éljetek egy cigányországban.
Nem vagyok jobbikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!