Bántottak valakit Gyöngyöspatán vagy Hajdúhadházon a Jobbikosok? Vagy miért félnek tőlük? Én nem félnék.
Félnek,mert ADNÁ AZ ISTEN?HOGY ORSZÁGOS SZINTEN ILYEN LENNE!
Viszont akkor a drága barátainknak normális emberekké kellene,hogy váljanak..Tudod..megszoksz vagy megszöksz..
Én meg kicsit tartanék tőlük. Mert bár se cigány, se zsidó, se baloldali, se liberális nem vagyok, pusztán azért mert nem pacsizok ezekkel az ostoba radikálisokkal, én is egyből ellenség vagyok a szemükben: nekik én egy cigány-zsidó-baloldali-libis-komcsi hazaáruló magyarellenes vagyok.
Hát szóval, ha nem is félnék, mert ilyen agyhalottaktól félni nem kell, de azért tartanék tőlük.
Ha a te házad előtt is masírozgatnának, te is félnél tőlük!
Unatkozó,naplopó társaság. Aki dolgozik becsületesen,az nem ér rá masírozgatni. Semmivel sem különbek,mint a nem dolgozó cigányok.
nekem erről a kérdésről ez jutott eszembe :D
Félelmében megszült
barikad.hu
2011, március 12 - 20:42
Egy fiatal férfi azt mondta, hogy a 35. hetében járó terhes feleségére olyan félelem jött rá a vasárnapi demonstráció után, hogy a házban megszült, és jelenleg a baba életéért küzdenek a gyöngyösi kórházban.
(az Origó a gyöngyöspatai helyzetről)
mindenki maga döntse el kinek a pártján áll
jobbik, vagy a cigányok
http://www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM
Nagyon érdekes videó, akkor készítették amikor még elkezdődött ez az egész
(pár érdekes rész)
5:43
6:57
8:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!