Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bántottak valakit Gyöngyöspatá...

Bántottak valakit Gyöngyöspatán vagy Hajdúhadházon a Jobbikosok? Vagy miért félnek tőlük? Én nem félnék.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 10:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érdekes kérdés, és kíváncsi vagyok, hogy bármelyik oldalról tud-e valaki ténylegesen, jogi, egyéb szempontból választ adni, az helyett, hogy csak elkezd személyeskedni és mocskolódni.

Személyes véleményem:

Elég aggályosnak találom, hogy ennyire "ráment" a BM és a rendőrség erre a dologra, hivatkozva a roma lakosságban keltett félelemre, viszont senki nem tesz említést azokról az emberekről akiket a romák tartanak rettegésben országszerte.

Az önvédelemre mindenkinek joga van, és amíg nem követnek el tényleges bűncselekményt ezek az egyesületek, valamint amíg rendőrség nem képes ténylegesen megvédeni a lakosságot addig nem tartom jogosnak az ilyen drasztikus fellépést, legfeljebb a jogi szabályozását.

Nagyon sok esetről hallani amikor a félő állampolgár bejelentést tesz a rendőrségen, és azt mondják, hogy akkor jönnek ki ha már "vér folyik", ha már megtörtént a bűncselekmény. Itt viszont máris ugranak. Ez most hogy van?

Az, hogy egyenruha viselésért tartóztatták le őket elégé antidemokratikus eszméket sugall, hisz demokráciában az önkényuralmi jelképek kivételével azt visel az ember amit akar. A piacokon és a divatüzletekben is megtalálhatóak a terepszínű ruhák. Most akkor lecsukják azokat az embereket akik ezt fölveszik, vagy hazaküldik átöltözni, mint az átkosban? Melyik törvény szabályozza ezt?

Viszont már akkor is elérték a céljukat ezek a megmozdulások ha ennek hatására erősödik a rendőri jelenlét, mert nem is ezeknek az önkéntes polgárőröknek kéne megvédeni a falvakat, hanem a rendőröknek, és sok esetben szerintem ez is a cél. Az már mellékes (viszont nagyon szomorú) tény, hogy a rendőr nem a bűnözők miatt vonul ki, hanem a "félelem keltő gárdák" miatt.

A jogvédőket meg azért nem értem mert nem tudom felfogni, hogy a többségi társadalom polgárainak a joga miért nem tartozik ebbe bele?

2011. ápr. 23. 12:21
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Most kimenekítették az asszonyokat, és a gyerekeket. Elvitték őket nyaralni. Kik?
2011. ápr. 23. 12:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

" jelenleg a baba életéért küzdenek a gyöngyösi kórházban. "

Minek? A magyarok életért küzdjenek a kórházak aki a TBt fizeti és eltartja őket.

2011. ápr. 23. 12:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrség fellépése és indoklása azért is érdekes mert az alábbi esetben semmit nem tettek.

Ez nem volt félelem keltő???

http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40

Egyébként a későbbi Kozma gyilkosság elkövetői is szereplői voltak ennek a "felvonulásnak".

Ha az egyenruha félelmet kelt és fel kell lépni ellene karhatalommal, akkor a 120 kilós, tetovált, fél kilós aranyláncot viselő, Mercedes-es cigány bandák jelenléte nem az? Bennem az kelt félelmet ha őket meglátom, mégsem viszi el őket a rendőr.

2011. ápr. 23. 12:26
 15/25 anonim ***** válasza:

"Most kimenekítették az asszonyokat, és a gyerekeket. Elvitték őket nyaralni. Kik?"

Az LMP és a Vöröskereszt.

2011. ápr. 23. 12:27
 17/25 anonim ***** válasza:
12%
Na azért kíváncsi lennék, kinek is szolgálja az érdekeit a Jobbik ezzel a sz*rkavarással, amit most Gyöngyöspatán meg Hajdúhadházon művel? Mert, hogy nem Magyarország érdekében cselekszik, az biztos!
2011. ápr. 23. 12:39
 18/25 anonim ***** válasza:

Se istent, sem embert, sem törvényt nem ismernek a faddi cigányok

http://www.youtube.com/watch?v=FSWVXdyajAA&feature=related

2011. ápr. 23. 12:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Félnek? Mitől félnek, ha nem csináltak semmit?

Én a saját hazámban nem félek semmitől, csak attól, hogy egy napon nem tudom a családomat eltartani, de akkor sem járnék lopni, betörni.

2011. ápr. 23. 12:58
 20/25 anonim ***** válasza:
A jobbikosok bántanán a magyarokat vagy mi..?
2011. ápr. 23. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!